reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Ewelcia ja caly czas sobie powtarzam ze nie bede marnowac kasy i kupowac nowych ciuchow tylko poczekam az schudne do tych starcyh:-D
Oczywiscie zycze powodzenia w dietce!!!:-)

reklama
Hmm...2 pary czarnych rurek-jeansowe i satynowe oraz czarna kurteczka z eko-skory:tak:Cos mnie wzielo na czern ostatnio-wyszczupla!:-DTez mam ochote na kurteczke ze skory naturalnej ale to spory wydatek i zwierzatek troche szkoda,nie?:eek:Swoja stara skore wystawilam na allegro ale narazie nie ma kupca.

Ojej...ja tu ostatnio pisalam???Nie ma wiecej mam egoistek w ostatnich dniach?:-DNo coz,wiec do 2 par w/w rurek kupilam bluzeczke-nietoperz i sweterek-nietoperz:tak:A pomiedzy 2 kurteczki i torebusie:-DI na tym koniec listopadowego wydawania kaski.Celowo wymieniam garderobe-swoje stare ciuszki ma wystawione na allegro.Narazie licytuja tylko kurtke,nie jest dobrze:rofl2::-D

Ojej...ja tu ostatnio pisalam???Nie ma wiecej mam egoistek w ostatnich dniach?:-DNo coz,wiec do 2 par w/w rurek kupilam bluzeczke-nietoperz i sweterek-nietoperz:tak:A pomiedzy 2 kurteczki i torebusie:-DI na tym koniec listopadowego wydawania kaski.Celowo wymieniam garderobe-swoje stare ciuszki ma wystawione na allegro.Narazie licytuja tylko kurtke,nie jest dobrze:rofl2::-D
No, no Saro będziesz szałowo wyglądać, co do skór ja bardzo lubię mam czerwoną krótką kurteczkę, i zamszowy płaszcz, buty też raczej skórzane noszę, fakt zwierzątek szkoda, ale cóż "life is brutal".
Ja mam manie kupowania ciuchów, juz nie mam ich gdzie trzymać, wiem ze to nałóg samych butów mam chyba z 50 par:tak::tak:. Uważam ze w szafie każdej kobiety jako taka baza powinny się znaleźć: garnitur tj. spodnie i marynarka/zakiet, mała czarna, proste ciemne dzinsy, biała koszula, spodnica ołówka, kardigan, skórzane, porządne buty, to są rzeczy które zawsze będą na czasie, a reszta to już wedle uznania i gustu

Wg mnie w szafie kobiety obowiązkowo musi być sporo dodatków, które potrafią diametralnie odmienić codzienny strój i dodać mu charakteru:-)
Z ubrań preferuję klasykę i moją ukochaną spódnicę jeansową:-D

karolka zgadzam się, dodatkami można ożywić każdy ciuch, ja też raczej prefruję klasykę i najlepiej się w niej czuję, choć czasami lubię poeksperymentować, ale chyba już mini bym nie włożyła, choć nogi mam szczupłe, ale jednak bym się w niej źle czuła.

Miotlica,super:tak:Ja tez uwielbiam rurki,swietnie i szczuplo sie w nich wyglada,odejmuja kilogramy i noga smuklo sie prezentuje:tak:

reklama
Do góry