reklama
alicjatrzyna
mama Karolinki
a ja sprawilam juz sobie wczoraj prezent na mikolaja) kupilam taki ekspres do kawy - capuccino rewelacja wychodzi
De'longhi AGD - Delonghi EC 200 CD.B
De'longhi AGD - Delonghi EC 200 CD.B
karolka84
mama kwietniowa '09
Alicja ale sobie fajny prezent sprawiłaś Właśnie o ekspresie marzę
S
Sara27
Gość
Alicja-superJa kawy nie pije i my nasz ekspres opchnelismy...oczywiscie na allegro latem
alicjatrzyna
mama Karolinki
a ja jestem okropny kawosz do tej pory parzylam w takim czajniczku na gazie, ale nie ma to jak capuccino z rana z gesta pianka
I
ivaz
Gość
a my ostatnio wymienilismy punkty z orlenu na ekspres ciśnieniowy Philipsa, własnie na kapsuły, rewelacja, Oskar popija sobie czekoladkę, m espresso, a ja latte rewelacja
Justyna337
Fanka BB :)
a my ostatnio wymienilismy punkty z orlenu na ekspres ciśnieniowy Philipsa, własnie na kapsuły, rewelacja, Oskar popija sobie czekoladkę, m espresso, a ja latte rewelacja
ivaz a znajdziesz gdzies link do tego sprzetu?? my też mamy philipsa - dostaliśmy z Niemiec i dopóki przyyłali nam kapsułki to piliśmy a teraz leży w szafc. u nas ekspres musi być, mój m tylko kawe pije - a ja tez lubie
I
ivaz
Gość
My mamt taki Philips EKSPRES DO KAWY SENSEO HD7810/61 CZARNY kupić tanio on jest na takie pady. Kawusia naprawdę dobra z niego wychodzi, maż znalazł jakiś inetrnetowy sklepik gdzie mozna kupić kapsułki do naszego ekspresu Caffetea - wysyłkowy sklep z kawą i herbatą
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
nop właśnie ja mam taki sam!!! ale kurcze nie można w zwykłym hipermarkecie znaleźć żadnych kapsułek do niego!! dzięki za link
Podziel się: