reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

ale macie bombowo - co prawda nie czytałam tego, ale sama zapowiedź wypadu do kina już mnie "nakręciła"... szkoda że nie mogę z Wami

reklama
Więc wypad do kina zaliczymy w trójeczkę, chyba że jeszcze Julia da się namówić?:-)

A skoro jeszcze tak daleko do 20 (czyli do premiery filmu) to może Modro spotkamy się wkrótce, co?:-)

Bansik-"kiedys" sie mozemy zmobilizowac:-DRobilysmy juz dosc dawno temu podejscie do spotkania z Justyna,ale ona bodajze z dzien przed spotkaniem zrezygnowala.Z kolezanka z porodowki robilysmy podejscie do spotkania kilka razy,a teraz jestem w trakcie drugiego podejscia z kolezanka z NK ktora niedawno urodzila:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara a ja juz sie spotkałam z koleżanka z porodówki, z paroma koleżankami z którymi leżałam na patologii ciąży :-D wiec mi sie spotkanka poudawały ;-) szkoda ze wam wtedy z justyna nie wyszlo :-(

A ja w ramach mamy egoistki zrobilam dzis kluseczki slaskie z sosem i z suroweczka z marcheweczki mniam:-p a mialo byc cos innego ale..........UWAGA jutro zaczynam dietke...........za 9dni napisze czy sa rezultaty ok,powinno mi zejsc 2,5kg do 3kg;-)

reklama
heh wczoraj caly dzien dietka a dzis .......... poleglam.....zjadlam kebaba ........ale juz trzymam sie planu diety;-)

kupilam jeansy :)) to tak na poprawe nastroju!!!
M mowi ze moze nie potrzebnie bo schudne :))

Do góry