reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

ale macie bombowo - co prawda nie czytałam tego, ale sama zapowiedź wypadu do kina już mnie "nakręciła"... szkoda że nie mogę z Wami

reklama
Więc wypad do kina zaliczymy w trójeczkę, chyba że jeszcze Julia da się namówić?:-)

A skoro jeszcze tak daleko do 20 (czyli do premiery filmu) to może Modro spotkamy się wkrótce, co?:-)

Bansik-"kiedys" sie mozemy zmobilizowac:-DRobilysmy juz dosc dawno temu podejscie do spotkania z Justyna,ale ona bodajze z dzien przed spotkaniem zrezygnowala.Z kolezanka z porodowki robilysmy podejscie do spotkania kilka razy,a teraz jestem w trakcie drugiego podejscia z kolezanka z NK ktora niedawno urodzila:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sara a ja juz sie spotkałam z koleżanka z porodówki, z paroma koleżankami z którymi leżałam na patologii ciąży :-D wiec mi sie spotkanka poudawały ;-) szkoda ze wam wtedy z justyna nie wyszlo :-(

A ja w ramach mamy egoistki zrobilam dzis kluseczki slaskie z sosem i z suroweczka z marcheweczki mniam:-p a mialo byc cos innego ale..........UWAGA jutro zaczynam dietke...........za 9dni napisze czy sa rezultaty ok,powinno mi zejsc 2,5kg do 3kg;-)

reklama
heh wczoraj caly dzien dietka a dzis .......... poleglam.....zjadlam kebaba ........ale juz trzymam sie planu diety;-)

kupilam jeansy :)) to tak na poprawe nastroju!!!
M mowi ze moze nie potrzebnie bo schudne :))

Do góry