reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Ja też ostatnio szaleję z koktajlem truskawkowym:-) i nic Gabrysi nie jest! Hura!!!
A dziś zaszalałam i na obiad była lazania (lasagne) - na szczęście na pomidorki też reakcji nie ma więc mogę spokojnie jeść:-) a na deser ciasto Bounty - polane grubą warstwą czekolady. ( Na kakao też alergii nie ma:-)).
Powinnam być na diecie, a ostatnio tak szaleję w kuchni że szok...:eek:
oj ja tez szaleje z koktajem i rowniez mialam ograniczyc słodycze a daje czadu w druga strone- pozwalam sobie bo mała tez nie ma alergii na kakao... a wczoraj zjadłam 2kiełbaski z grilla i wypiłam szklanke piwa "desperados" (mniam) ale nie jestem optymistka-cos czuje ze czeka mnie ciezkie popoludnie pełne ryku i wycia :baffled:ale zasłuzenie jakby nie bylo

reklama
Kitki, ja byłam w Adam &SPA. Niedaleko tego Parku Zdrojowego. Napewno będzie fajnie. Ty jedziesz w góry a ja nad morze :)

nad tym Adam&spa tez sie zastanawialismy:-D ale ostatecznie tam sie zdecydowalismy bo oni jakby co to maja łóżeczka do spania dla niemowlaków, my nie mamy łożeczka turystycznego a mała nigdy nie spała z nami w łózku i wole jej nie brac aby sie nie przyzwyczaiła;-)

b dobry pomysł i temat jak tylko mi się uda cos dla siebie zrobic to napisze. Nie pamietam kiedy ostatnio co kolwiek zrobiłam tylko dla siebie. Non stop dzidzia i Mąz.

nie ale zamierzam w najbliższym czasie... a czemu pytasz? jesteśmy rodziną, tak czy siak :) i nie nawidze się tłumaczć jak wspominam o nim i o formalnych sprawach co komu do tego... więc pisze jak wszyscy maz i juz

nie ale zamierzam w najbliższym czasie... a czemu pytasz? jesteśmy rodziną, tak czy siak :) i nie nawidze się tłumaczć jak wspominam o nim i o formalnych sprawach co komu do tego... więc pisze jak wszyscy maz i juz
a nic mi do tego~!!!!:-)
nie musisz sie tlumaczyc mnie to nie obchodzi,z twoich postow naprawde wynika za mozesz miec depresje albo nie wiem co jeszcze....................nie obraz sie na mnie ale nie ma w Tobie nawet odrobiny optymizmu.
Tylko myslalam ze juz jestes mezatka i dlatego pytam,a moze chcialam Ci pogratulowac?!

Oj nerwowe mamusie cos sa :tak:
A my dzis znowu zakupy dla wszytskch tym razem malutkiej piekne sukiennisie na latopilam i nie moge sie doczekac az jej ubiore:-)

reklama
Ja dogadzam sobie z jedzeniem jako mama karmiąca :-D:tak:
Zjadłam już schabowego, placki ziemniaczane,gołąbka, sos,sałatkę jarzynową, czekoladę , orzechy, owoce cytrusowe, truskawki - oczywiście nie w jakiś wielkich ilościach, ale się liczy ;-):tak:
Na szczęście Sandra toleruje moje "obżarstwo":-D

Do góry