reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Dziś: fryzjer i szarlotka na mieście. Plotki z koleżankami z pracy.
Kto polecał stronę wylęgarnia.pl? - super cudne przedmioty tam są. Na razie mamy budżet napięty, ale samo przeglądanie sprawia mi przyjemność:tak:

reklama
Eve, buty śliczne, uwielbiam takie kolory.
Miotlica, stronka świetna, u nas niestety też budżet napięty i nic nie kupuję. Zaczęłam korki więc może cos sobie odłożę.

A ja zapisałam się na kontynuację włoskiego, uwielbiam ten język, miałam rok przerwy w ciąży i w piątek zaczynam od nowa.:tak:

Vinniki-ciao bella!faktycznie super z j.wloskim,ja znam tylko kilkanascie wyrazow z wymiany studenckiej a szkoda bo to urokliwy jezyk;-)
miotlica-ja polecilam wylegarnia.pl ale uwazaj-ta strona uzaleznia:-Dmoze dlatego ze sa tam niepowtarzalne rzeczy-samo rekodzielo.glownie kupowalam tam torby,kolczyki,ciuszki.pewnie myslac o prezentach na gwiazdke znow tam porobie zakupy:eek::-D

Eve - szczerze? ja boję się odważnych kolorów szczególnie w butach... pewnie nie miałabym odwagi kupić sobie kolorowych butów. mam tylko różowo-fioletowe sandałki martensa... te fioletowe nie są w moim typie ale niebieskie... bajka:tak:

Vinniki jak ty to robisz?? ja chciałam zapisać się znów na angieski, ale nie dam rady w tym roku. mama wpada do mnie niemal codziennie żeby pomóc z psem, nie moge jej jeszcze obciązyć w sobotę (wtedy mam zajęcia:sorry:)

Eve, buciki ładne choć ja bym się nie odważyła kupić innych niż czarne, ewentualnie brązowe. Jestem strasznie praktyczna i wiem, że czarne zawsze do wszystkiego pasują, choć chyba przydała by mi się zmiana :sorry::sorry:
Vinniki ja podziwiam z tym włoskim, masz 3 łobuzów w domu, ale przynajmniej będziesz miała odskocznię :-D

pantofle to zawsze kupuje czarne albo brazowe,klapki czy jakies japonki to przewaznie biale chociaz w to lato mialam tez fioletowe:tak:a kozaczki przewaznie czarne.
Mam z zeszlego roku takie polkozxaczki z Clarksa i teraz nie kupuje!!!
Nie sa one jakos super ocieplane bo tutaj nie ma zimy,w sumie jakies pantofle by starczyly tylko ze ja mam zawsze zimne nogi i wole miec na nich "cos"cieplejszego;-)

A ja uwielbiam kolorowe buty i tyle ile mam kolorów butów tyle mam torebek,uwielbiam torebki więc nowy kolor butów to nowa torebka ;-)
Mam kozaki czarne,szare,białe,czerwone,brązowe,fioletowe
Klapeczki ło matko chyba kolory tęczy
Półbuty,Balerinki czarne,białe,zielone,różowe,brązowe,czerwone
Niestety nie wszystko zabrałam tutaj bo pół samochodu bym zajęła:-(

A najlepsze to to że uwielbiam adidasy:-D:-D:-Di najczęsciej je ubieram

reklama
Do góry