reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Dziś: fryzjer i szarlotka na mieście. Plotki z koleżankami z pracy.
Kto polecał stronę wylęgarnia.pl? - super cudne przedmioty tam są. Na razie mamy budżet napięty, ale samo przeglądanie sprawia mi przyjemność:tak:

reklama
Eve, buty śliczne, uwielbiam takie kolory.
Miotlica, stronka świetna, u nas niestety też budżet napięty i nic nie kupuję. Zaczęłam korki więc może cos sobie odłożę.

A ja zapisałam się na kontynuację włoskiego, uwielbiam ten język, miałam rok przerwy w ciąży i w piątek zaczynam od nowa.:tak:

Vinniki-ciao bella!faktycznie super z j.wloskim,ja znam tylko kilkanascie wyrazow z wymiany studenckiej a szkoda bo to urokliwy jezyk;-)
miotlica-ja polecilam wylegarnia.pl ale uwazaj-ta strona uzaleznia:-Dmoze dlatego ze sa tam niepowtarzalne rzeczy-samo rekodzielo.glownie kupowalam tam torby,kolczyki,ciuszki.pewnie myslac o prezentach na gwiazdke znow tam porobie zakupy:eek::-D

Eve - szczerze? ja boję się odważnych kolorów szczególnie w butach... pewnie nie miałabym odwagi kupić sobie kolorowych butów. mam tylko różowo-fioletowe sandałki martensa... te fioletowe nie są w moim typie ale niebieskie... bajka:tak:

Vinniki jak ty to robisz?? ja chciałam zapisać się znów na angieski, ale nie dam rady w tym roku. mama wpada do mnie niemal codziennie żeby pomóc z psem, nie moge jej jeszcze obciązyć w sobotę (wtedy mam zajęcia:sorry:)

Eve, buciki ładne choć ja bym się nie odważyła kupić innych niż czarne, ewentualnie brązowe. Jestem strasznie praktyczna i wiem, że czarne zawsze do wszystkiego pasują, choć chyba przydała by mi się zmiana :sorry::sorry:
Vinniki ja podziwiam z tym włoskim, masz 3 łobuzów w domu, ale przynajmniej będziesz miała odskocznię :-D

pantofle to zawsze kupuje czarne albo brazowe,klapki czy jakies japonki to przewaznie biale chociaz w to lato mialam tez fioletowe:tak:a kozaczki przewaznie czarne.
Mam z zeszlego roku takie polkozxaczki z Clarksa i teraz nie kupuje!!!
Nie sa one jakos super ocieplane bo tutaj nie ma zimy,w sumie jakies pantofle by starczyly tylko ze ja mam zawsze zimne nogi i wole miec na nich "cos"cieplejszego;-)

A ja uwielbiam kolorowe buty i tyle ile mam kolorów butów tyle mam torebek,uwielbiam torebki więc nowy kolor butów to nowa torebka ;-)
Mam kozaki czarne,szare,białe,czerwone,brązowe,fioletowe
Klapeczki ło matko chyba kolory tęczy
Półbuty,Balerinki czarne,białe,zielone,różowe,brązowe,czerwone
Niestety nie wszystko zabrałam tutaj bo pół samochodu bym zajęła:-(

A najlepsze to to że uwielbiam adidasy:-D:-D:-Di najczęsciej je ubieram

reklama
Do góry