reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

a ja w ramach egoizmu zamiast odkładać kasę na fotelik dla dziecka kupiłam sobie buty, ale oczywiście mam wytłumaczenie, że potrzebne mi do pracy i tego typu nie mam i takie tam bla bla bla :)
jak mąż wychodzi do pracy to je zakładam i musze je trochę rozchodzić, ponieważ mnie piją, a rozmiar większe spadały mi z nogi.

reklama
Oto co dziś dla siebie zrobiłam: kupiłam sobie 25 dkg bezów i zjadłam :-D

i umówiłam sie do fryzjera na sobotę, wtedy też wybieram się na małe zakupy celem odnowienia garderoby :-)

Eve - bezy, mniam... A ja się miałam odchudzać, żeby mój brzuszek całkiem zniknął, ale na razie na planach i dobrych chęciach się kończy. A fryzjer - next week:tak:

Ojej ale o pysznosciach rozmawiacie:tak:
Ja zapomnialam napisac ze wczoraj zrobilam sobie mini-prezencik-kupilam 3 musujace kule do kapieli-swietnie pachna: milk&honey,carmel apple i peach&mango:tak:

Kupiłam sobie dziś 2 tuniki:-) Fryzjer w przyszłym tygodniu. A jutro chyba pójdę buszować po sklepach w poszukiwaniu czarnej spódnicy bo na obronę za bardzo nie mam co założyć.

Znowu jak co jsień nachodzi mnie mania jedzenia pierniczków:tak::-D Oczywiście sobie nie odmawiam i już zajadam:-D

Kupiłam sobie spódnicę czarną na obronę, bo tamta stara jakaś nieforemna się zrobiła. I jeszcze żółtą kamizelkę cieplutką z kapturkiem.
Po ciąży chciałam zmienić styl ubierana na bardziej elegancki, ale chyba lepiej czuję się w sportowym a raczej w takim klasycznym sportowym, spodnie i spódnice jeansowe to u mnie podstawa:tak:

reklama
Ja to już zaszalałam na maxa bo dziś jeszcze dwie paty butów kupiłam: jedne fioletowe drugie niebieskie. Buty sa na obcasie, szpilki :tak:

Żeby nie było kupiłam Adzie dwie pary skarpet (solidarnie) z grzechotkami na końcach, takie w Rossmanie :-)

Do góry