reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

a ja w ramach egoizmu zamiast odkładać kasę na fotelik dla dziecka kupiłam sobie buty, ale oczywiście mam wytłumaczenie, że potrzebne mi do pracy i tego typu nie mam i takie tam bla bla bla :)
jak mąż wychodzi do pracy to je zakładam i musze je trochę rozchodzić, ponieważ mnie piją, a rozmiar większe spadały mi z nogi.

reklama
Oto co dziś dla siebie zrobiłam: kupiłam sobie 25 dkg bezów i zjadłam :-D

i umówiłam sie do fryzjera na sobotę, wtedy też wybieram się na małe zakupy celem odnowienia garderoby :-)

Eve - bezy, mniam... A ja się miałam odchudzać, żeby mój brzuszek całkiem zniknął, ale na razie na planach i dobrych chęciach się kończy. A fryzjer - next week:tak:

Ojej ale o pysznosciach rozmawiacie:tak:
Ja zapomnialam napisac ze wczoraj zrobilam sobie mini-prezencik-kupilam 3 musujace kule do kapieli-swietnie pachna: milk&honey,carmel apple i peach&mango:tak:

Kupiłam sobie dziś 2 tuniki:-) Fryzjer w przyszłym tygodniu. A jutro chyba pójdę buszować po sklepach w poszukiwaniu czarnej spódnicy bo na obronę za bardzo nie mam co założyć.

Znowu jak co jsień nachodzi mnie mania jedzenia pierniczków:tak::-D Oczywiście sobie nie odmawiam i już zajadam:-D

Kupiłam sobie spódnicę czarną na obronę, bo tamta stara jakaś nieforemna się zrobiła. I jeszcze żółtą kamizelkę cieplutką z kapturkiem.
Po ciąży chciałam zmienić styl ubierana na bardziej elegancki, ale chyba lepiej czuję się w sportowym a raczej w takim klasycznym sportowym, spodnie i spódnice jeansowe to u mnie podstawa:tak:

reklama
Ja to już zaszalałam na maxa bo dziś jeszcze dwie paty butów kupiłam: jedne fioletowe drugie niebieskie. Buty sa na obcasie, szpilki :tak:

Żeby nie było kupiłam Adzie dwie pary skarpet (solidarnie) z grzechotkami na końcach, takie w Rossmanie :-)

Do góry