reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

a ja uwielbiam szpilki i to takie 10cm:tak: ale zakładam je tylko jak wychodze z Pawłem bo moje ponad 170cm + 10cm szpilki to strasznie wysoka jestem a przy moim Pawle (ma 190cm) to wygladam nawet ok. Teraz juz nie czesto zakładam szpilki tylko na jakies specjalne wyjscia bo przeciez nie bede z wozkiem przed blokiem zasuwać w spódnicy i takich szpilach:-D to by dopiero była komedia:-D:-D:-D

reklama
Kitki byłabyś mega elegancką Mamą:tak: Ale to raczej niespotykany widok!

JA mam 172cm wzrostu, mój M. tylko 3 cm więcej więc raczej nie nosze obcasów aby go kompleksów nie nabawić. Poza tym nie lubie obcasów, wolę sandałki sportowe, adidaski, baleriny...Pełen luz:-)

ja teraz tez czesto nosze sportowe butki albo japonki ale na poczatku to co chwila sie zahaczałam o własne nogi:-) normalnie łatwiej mi sie chodzi w wysokich butach niz w płaskich:tak: dziwna jakas jestem:-D

MR- Dziewczyny mają rację, bardzo pasuje Ci ta biżuteria. Każdy styl jest dobry - najgorzej, jeśli coś do kogoś nie pasuje i ktoś wygląda jak przebrany.

Co do butów, to wysokie obcasy lubię - kobieca noga jednak najpiękniej wygląda w butach na wysokich obcasach. Co oczywiście nie znaczy, że chodzę w nich cały czas! Latem japonki, sandałki, balerinki - nie znoszę tylko i nie mam w ogóle żadnych "adidasów".

a ja wczoraj w ramach bycia mamą egoistką kupiłam "sobie" firanki do kuchni i zostawiłam do uszycia firanki do sypialni! i od razu wczoraj wieczorem te w kuchni powiesiłam-sliczne-sa w kolorze szampana, haftowane w słoneczmniki

Mordoklejka mnie najbardziej cieszą zakupy do domu a zwłaszcza kuchenne:-D Już się nie mogę doczekać jak będę urządzać swoje mieszkanko... bo na razie wynajmujemy

reklama
W niedziele zaszalalam i kupilam sobie buty sportowe Puma,biale i co ......hah farbe do wlosow:-Dku mojemu zdziwieniu m nic nie mowil i nawet wczoraj sam mi wlosy farbowal:-D

Do góry