reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

a ja uwielbiam szpilki i to takie 10cm:tak: ale zakładam je tylko jak wychodze z Pawłem bo moje ponad 170cm + 10cm szpilki to strasznie wysoka jestem a przy moim Pawle (ma 190cm) to wygladam nawet ok. Teraz juz nie czesto zakładam szpilki tylko na jakies specjalne wyjscia bo przeciez nie bede z wozkiem przed blokiem zasuwać w spódnicy i takich szpilach:-D to by dopiero była komedia:-D:-D:-D

reklama
Kitki byłabyś mega elegancką Mamą:tak: Ale to raczej niespotykany widok!

JA mam 172cm wzrostu, mój M. tylko 3 cm więcej więc raczej nie nosze obcasów aby go kompleksów nie nabawić. Poza tym nie lubie obcasów, wolę sandałki sportowe, adidaski, baleriny...Pełen luz:-)

ja teraz tez czesto nosze sportowe butki albo japonki ale na poczatku to co chwila sie zahaczałam o własne nogi:-) normalnie łatwiej mi sie chodzi w wysokich butach niz w płaskich:tak: dziwna jakas jestem:-D

MR- Dziewczyny mają rację, bardzo pasuje Ci ta biżuteria. Każdy styl jest dobry - najgorzej, jeśli coś do kogoś nie pasuje i ktoś wygląda jak przebrany.

Co do butów, to wysokie obcasy lubię - kobieca noga jednak najpiękniej wygląda w butach na wysokich obcasach. Co oczywiście nie znaczy, że chodzę w nich cały czas! Latem japonki, sandałki, balerinki - nie znoszę tylko i nie mam w ogóle żadnych "adidasów".

a ja wczoraj w ramach bycia mamą egoistką kupiłam "sobie" firanki do kuchni i zostawiłam do uszycia firanki do sypialni! i od razu wczoraj wieczorem te w kuchni powiesiłam-sliczne-sa w kolorze szampana, haftowane w słoneczmniki

Mordoklejka mnie najbardziej cieszą zakupy do domu a zwłaszcza kuchenne:-D Już się nie mogę doczekać jak będę urządzać swoje mieszkanko... bo na razie wynajmujemy

reklama
W niedziele zaszalalam i kupilam sobie buty sportowe Puma,biale i co ......hah farbe do wlosow:-Dku mojemu zdziwieniu m nic nie mowil i nawet wczoraj sam mi wlosy farbowal:-D

Do góry