a ja uwielbiam szpilki i to takie 10cm ale zakładam je tylko jak wychodze z Pawłem bo moje ponad 170cm + 10cm szpilki to strasznie wysoka jestem a przy moim Pawle (ma 190cm) to wygladam nawet ok. Teraz juz nie czesto zakładam szpilki tylko na jakies specjalne wyjscia bo przeciez nie bede z wozkiem przed blokiem zasuwać w spódnicy i takich szpilach to by dopiero była komedia
reklama
S
Sara27
Gość
Agusia ja mam 165 cm wzrostu a jakos i tak w szpilkach czesto nie chodze.
karolka84
mama kwietniowa '09
Kitki byłabyś mega elegancką Mamą Ale to raczej niespotykany widok!
JA mam 172cm wzrostu, mój M. tylko 3 cm więcej więc raczej nie nosze obcasów aby go kompleksów nie nabawić. Poza tym nie lubie obcasów, wolę sandałki sportowe, adidaski, baleriny...Pełen luz:-)
JA mam 172cm wzrostu, mój M. tylko 3 cm więcej więc raczej nie nosze obcasów aby go kompleksów nie nabawić. Poza tym nie lubie obcasów, wolę sandałki sportowe, adidaski, baleriny...Pełen luz:-)
S
Sara27
Gość
karolka-ja taki sam typ obuwia preferuje
miotlica
Fanka BB :)
MR- Dziewczyny mają rację, bardzo pasuje Ci ta biżuteria. Każdy styl jest dobry - najgorzej, jeśli coś do kogoś nie pasuje i ktoś wygląda jak przebrany.
Co do butów, to wysokie obcasy lubię - kobieca noga jednak najpiękniej wygląda w butach na wysokich obcasach. Co oczywiście nie znaczy, że chodzę w nich cały czas! Latem japonki, sandałki, balerinki - nie znoszę tylko i nie mam w ogóle żadnych "adidasów".
Co do butów, to wysokie obcasy lubię - kobieca noga jednak najpiękniej wygląda w butach na wysokich obcasach. Co oczywiście nie znaczy, że chodzę w nich cały czas! Latem japonki, sandałki, balerinki - nie znoszę tylko i nie mam w ogóle żadnych "adidasów".
bo moje ponad 170cm + 10cm szpilki to strasznie wysoka jestem
Kitki, to ja jestem "strasznie" wysoka bez szpilek - 181cm
M
modroklejka
Gość
a ja wczoraj w ramach bycia mamą egoistką kupiłam "sobie" firanki do kuchni i zostawiłam do uszycia firanki do sypialni! i od razu wczoraj wieczorem te w kuchni powiesiłam-sliczne-sa w kolorze szampana, haftowane w słoneczmniki
karolka84
mama kwietniowa '09
Mordoklejka mnie najbardziej cieszą zakupy do domu a zwłaszcza kuchenne Już się nie mogę doczekać jak będę urządzać swoje mieszkanko... bo na razie wynajmujemy
reklama
Podziel się: