reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mama Egoistka

Poruszylyscie dobry temat-zakupy na smutki.Wlasnie,ja jak mam dola to lubie sobie albo zmienic fryzure na poprawienie humoru,albo zrobic wieksze zakupy dla siebie itp.Ale...ze humor mam dobry to chodze z nieufarbowanymi wlosami i te sama fryzura od grudnia:-D,ciuszkow kilka kupilam-ale drobnych.Jednym slowem jak jestem szczesliwa nie potrzebuje pocieszaczy materialnych:cool2:
A co do mamy egoistki-wiecie ze nic konkretnego dla siebie nie robie ostatnio tylko spotykam sie z przyjaciolmi-albo przychodne albo wychodne.Dzis znow przychodne,nastepne w czwartek a potem we wtorek:tak:Staram sie nie zaniedbywac przyjaciol i raz na te 2-3 tyg sie z kazdym spotkac,zwlaszcza ze zawsze nie moge sie doczekac spotkania.A znajomosci dalsze,w razie jak mam malo czasu,odsuwam na bok-te moga poczekac,przyjaciele wazniejsi:tak:

reklama
A ja wczoraj szałałam w klubie z koleżankami wróciłam dzisiaj o 5 rano do domu:szok: i muszę stwierdzić, że fajna jest taka odskocznia od codzinności

wow ivaz- to dałaś czadu! Ja nie wiem, czy bym dała radę tyle wysiedzieć, nie chodzi mi o to, że bez Małej bym tyle nie wytrzymała, ale ogólnie fizycznie- ja chodzę ostatnio jak cień. Jak tylko przychodzi wieczór i dzieciaczki zasną to ja też myk do wyrka:-)
Ale super, że poszalałaś:tak:

A ja wczoraj szałałam w klubie z koleżankami wróciłam dzisiaj o 5 rano do domu:szok: i muszę stwierdzić, że fajna jest taka odskocznia od codzinności

Ale zazdroszcze!!! Zawsze uwielbialam sie dobrze pobawic:tak: Kiedys bardzo czesto chodzilam na baletki czy jakies imprezki.. i teraz mi bardzo tego brakuje:shocked2:

Ja wczoraj bylam na zakupach kupilam dla siebie tylko skarpetki i majtki:-D:-D:-D reszta dla malej... ale jestem zadowolona bo przesliczne te ubranka:-)

A ja dzisiaj po jeździe kupiłam sobie torebkę! Podobno jedne kobiety wolą kupować buty a inne torebki - to ja zaliczam się do tych drugich;-) Nie mam jakiejś nie-wiadomo-jakiej ilości torebek, ale zawsze sprawia mi to frajdę, jak sobie kupię nową:-D

Ja mam fiola na punkcie kolczykow:-DCzy duze kola czy male "zwisy"-wszystko jedno,ale musza byc dopasowane do stroju i juz:tak:

A ja wczoraj posiedziałam z moją przyjaciółką do 3 w nocy-fajniutko było, bo dawno się nie widziałyśmy. Do tego wypiłam 2 drinki :tak:

reklama
Do góry