reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mama Egoistka

Chyba pekne ze smiechu:-D:-D:-D
Eve-ja tez trzymam w skrzyneczce-tzn 2 malych pudeleczkach drenianych-w drzewa sandalowego i z drzewa cedrowego-oba pudeleczka z zagranicznych podrozy.Chyba zaraz tez wstawie te lekkie drewniane kola oraz pudeleczka:-D:-D:-DCo za zbieg okolicznosci:tak:

reklama
Eve to duzo tego masz-ja naszyjnikow mam malo bo kilka a kolczykow okolo trzydziestu kilku par ale mieszcza sie w tych 2 pudeleczkach spokojnie.
Miotlica-specjalnie dla Ciebie-"lekkie drewniane kola" w pudelku po ...prawej?yeah,umiem odrozniac strony:-D

Sara - cudności!!!! Ja chyba gdzieś wstawiałam fotę na zamkniętym w tych moich kolczykach, nie chce mi się już teraz pstrykać.

Ale z was warjatki!!!:-D:-D:-D
A ja nie lubie za bardzo plastikowej/drewnianej bizuterii jesli juz to srebro albo zloto ktorego po kradziezy mam malo tylko trzy pierscionki i obraczka:-(

A to moje cudeńka- zdjęcia trochę niewyraźne. Mój M jakos na mnie dziwnie patrzy :-D

Załączniki

• HPIM3917.jpg
    HPIM3917.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 29
  • HPIM3918.jpg
    HPIM3918.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 30
Eve-przepiekne pudeleczko,ze tez takiego nie upatrzylam bo bardzo funkcjonalne a lubie funkcjonalne i sliczne zarazem przedmioty.:tak:Moje foto tez niewyrazne bo na szybko robilam zanim maz wroci z popoludniowej zmiany i uzna ze jestem chora na glowe:-D
Ewelcia-masz racje,ale z nas wariatki:-D:-D:-D

reklama
Sara, tylko, że pare dni wcześniej dałam mu WYRAŹNIE do zrozumienie że strasznie mi się ono podoba :-D
Jeśli chcesz takie to zobacz w Empiku :tak:

Do góry