reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?
witaj antolka i nic się nie martw, zębole na pewno wyjdą:-) a jak późno wyjdą to dłużej będą zdrowsze, mój synuś dostał pierwszego zęba na 10 miesiąc, a też się już martwiłam, popytaj rodziców kiedy twoje i męża zaczęły wychodzić:-)

reklama
przede wszystkim gratulujemy wszystkich nowych zęboli:tak::-)

wreszcie po kilku miesiacach płynacego rwącym strumieniem z ust, wodospadu wyrznęły nam sie kolejne dwa zęby. dwie na raz górne jedyneczki:-)

Gratulujemy, gratulujemy :-D

Antolka, nie martw sie, na pewno zebolki wyjda!! Dzieci roznie zabki dostaja :-) Piotrus Ollesi ma tylko dwie jedynki dolne od prawie pieciu miesiecy, Jagoda tak samo, ale od czterech, a pozostalych zeboli ani widu ani slychu :-D Wyglada jak nutria, tylko z zebolami na dole :-D

kurka a nas dalej 6:dry: byle na wczasach nie zaczną wychodzić, bo se odpoczniemy wtedy...
gratulacje dla nowych zębolków: Ewci i Natka:-):-):-)

Gratuluje kolejnych zebolcow wszystkim dzieciaczkom! :-)

Antolka, nic sie nie martw. Zabki na pewno sie wkrotce pokaza!
Mojej Sarze dopiero niedawno przebil sie pierwszy zabek, a zaraz po nim kolejny. I juz widze, ze ida nastepne!
Jak zaczna rosnac to wszystkie naraz! :-)

reklama
Dzieki dziewczyny za dobre slowa, bylam wczoraj u lekarza ( o czym na lekarzowym) no i przy okazji zapytalam o te zabki i babka mowi ze faktycznie dwojka idzie pierwsza ale cala reszta zaraz za nia i zeby sie nic nie martwic.

Gratulacje nowym zebulkom.

Antolka kolezanki dziewczynka ma 13 miesiecy i ani jednego zabka, wiec nic sie nie martw, jak lekarz nic nie mowi to nie ma sie co martwic taki urok.

Do góry