witaj antolka i nic się nie martw, zębole na pewno wyjdą:-) a jak późno wyjdą to dłużej będą zdrowsze, mój synuś dostał pierwszego zęba na 10 miesiąc, a też się już martwiłam, popytaj rodziców kiedy twoje i męża zaczęły wychodzić:-)Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?
reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Gratulujemy, gratulujemy
Antolka, nie martw sie, na pewno zebolki wyjda!! Dzieci roznie zabki dostaja :-) Piotrus Ollesi ma tylko dwie jedynki dolne od prawie pieciu miesiecy, Jagoda tak samo, ale od czterech, a pozostalych zeboli ani widu ani slychu Wyglada jak nutria, tylko z zebolami na dole
Antolka, nie martw sie, na pewno zebolki wyjda!! Dzieci roznie zabki dostaja :-) Piotrus Ollesi ma tylko dwie jedynki dolne od prawie pieciu miesiecy, Jagoda tak samo, ale od czterech, a pozostalych zeboli ani widu ani slychu Wyglada jak nutria, tylko z zebolami na dole
dzustta
Mama sierpniowa'06
Gratuluje Ewci wytrwałosci i nowych zębolków
U nas od ostatniego zebolka (ósmego ) wieeeeeelka cisza
U nas od ostatniego zebolka (ósmego ) wieeeeeelka cisza
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Ewciu, gratulujemy zebolka:-):-)
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Gratuluje kolejnych zebolcow wszystkim dzieciaczkom! :-)
Antolka, nic sie nie martw. Zabki na pewno sie wkrotce pokaza!
Mojej Sarze dopiero niedawno przebil sie pierwszy zabek, a zaraz po nim kolejny. I juz widze, ze ida nastepne!
Jak zaczna rosnac to wszystkie naraz! :-)
Antolka, nic sie nie martw. Zabki na pewno sie wkrotce pokaza!
Mojej Sarze dopiero niedawno przebil sie pierwszy zabek, a zaraz po nim kolejny. I juz widze, ze ida nastepne!
Jak zaczna rosnac to wszystkie naraz! :-)
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
gratulujemy nowych zabkow
reklama
Dzieki dziewczyny za dobre slowa, bylam wczoraj u lekarza ( o czym na lekarzowym) no i przy okazji zapytalam o te zabki i babka mowi ze faktycznie dwojka idzie pierwsza ale cala reszta zaraz za nia i zeby sie nic nie martwic.
Gratulacje nowym zebulkom.
Antolka kolezanki dziewczynka ma 13 miesiecy i ani jednego zabka, wiec nic sie nie martw, jak lekarz nic nie mowi to nie ma sie co martwic taki urok.
Gratulacje nowym zebulkom.
Antolka kolezanki dziewczynka ma 13 miesiecy i ani jednego zabka, wiec nic sie nie martw, jak lekarz nic nie mowi to nie ma sie co martwic taki urok.
Podziel się: