reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Mam pytanie
Czy ktoremus dzidziusiowi zdarzylo sie ze wyszla mu pierwsza gorna dwojka zamiast jedynki? Pat ma 3 zeby na dole i na gorze zadnego a coraz mocniej widac lewa dwojke i nie wiem czy to ok ze zamiast jedynki idzie dwojka.

reklama
wama- mojej koleżanki synkowi wyszły właśnie pierwsze górne jedynki...ale tez zaczął dość późno ząbkować... jakos w okolicy 10-11 miesiąca

Wama nie przejmuj się tymi dwójkami. Może taka "uroda" Pata, że wychodzą mu zęby w niestandardowej kolejności? To raczej nic złego. Jak mu w ogóle nie wyjdą jedynki to zacznij się wtedy martwić ;-) A przy okazji możesz zapytać lekarza, jak to jest z tą kolejnością.

Wama u nas najpierw na górze pojawiły się dwójki(mała wyglądała jak wampir) a póxniej doszły jedynki, więc nie masz czym się przejmować:-)

Wama, taka kolejnosc tez jest norma, wiec nie masz co sie przejmowac!! Dzieciaczkom rosna zabki w roznej kolejnosci :-)

Leika, obilo mi sie o oczy,ze chyab Nat ma kolejnego zabka, jesli tak to gratulacje:-):-)

Pat- Wampirek, brzmi uroczo, nie pekaj mamuska;-):-)

Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?

reklama
Witajcie jestem mamą Tosi, która skończyła 11 miesięcy. Czekamy z utęsknieniem na pierwszy ząbek a tu nic Boję się, że już nie wyjdą. Może ktoś ma lub miał podobną sytuację?

wiesz co, mojej znajomej synek ma niecałe 11 miesięcy i tez ząbków jeszcze nie ma...

a raz byłam tez u fryzjerki, której 13 miesięczny synek tez ząbków jeszcze nie miał

Do góry