reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Wow, ile nowych ząbków:-)

Pszczola ma juz 4, czyli komplet jedynek. Wyglada jak wiewiorowata mysz, a miedzy gornymi ma taka przerwe, ze pies z buda by przelecial, hehe:-D Lada dzien spodziewamy sie gornych dwojek, bo juz swieca spod dziasel:tak:

reklama
:szok: Belgrano, 9 zebow to nie lada wyczyn :-D Jeszcze troche i bedzie kompletne uzebienie ;-)

Dominique kochanie! Jak milo Cie widziec!
Gratuluje Pszczole zebolcow!
PS. Sliczny suwaczek :-)

9 zębów :szok: wow Nikola :-)

nam wyrżnęła się w bólach i wieklim krzyku prawa górna dwójka a już w kolejce jest lewa...
mam dość mojego syna w tej fazie... podmienili mi kochane dziecko i dali rozwrzeszczanego bachora :baffled:;-)

oj kobitki dzis koszmarna niedziela nie dosc ze lalo i burze to jeszcze zeby w drodze Bosche za jakie grzechy:wściekła/y:wczoraj juz piszczala i slinila sie jak piesek heee ale dzis koszmar zaczal sie od 5.40 dalam mleko odlozylam do lozeczka nawrzucalam zabawek a tu jak nie wrzask to rzucanie wszystkim co popadnie i gryzla szczebelki od lozeczka placzac przy tym masakra tulilam nosilam bawilam sie w koncu padla spala godzine uff chociaz cos ale dalej bylo to samo zajmowalam ja wszystkim lalo wiec nici ze spaceru ogladala bajke chodzik i mowie w koncu nyny idz dziecko bo juz nic ne widzisz zreszta ja tez ale wiecie co 7h bez spania piszczenie ojjjjjjjjj horror taka byla wymeczona ze ja wzielam przytulilam spiewalam :"na wojtusia..."ze na siedziaco zasnela na ile 45min i dupa koniec przeciez nic nie moglam zrobic na noc dlam panadol bo juz nie mialabym sily wstawac w nocy oby pomogl zasnela o 20.45 i chlodno sie zrobilo to powinna lepiej spac zastanawiam sie ktory to zab albo ile naraz bo ostatnio w 2tyg 4 wyszly
:no:

Pati, moja kilka ostatnich dni sie podobnie zachowuje, chociaz spi nieco wiecej, ale tez zmeczona jestem..

Wspolczuje dziewczyny! Obysmy ten okres jak najszybciej mialy juz za soba.
Chociaz u nas nie jest zle - a to chyba dlatego, ze 2 dolne jedynki sie przebily juz i sobie rosna i na tym stanelo :-D

reklama
ja tez na razie mam spokoj bo przebila sie kolejna dolna jednynka i sobie rosnie

wiecie co ale ja widze biale punkty na gorze (to chyba 3 lub 4)-przeraza mnie to czyzby one zamierzaly szybciej sie pojawiac niz 1 i 2

Do góry