reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

no to w dalszym ciągu czwórka zawodników w finale, zapraszamy do mety;-) a nad nagrodą się trzeba zastanowić, żeby było ją łatwo wręczyć:-D

reklama
a propos ząbków. Piotrusiowi rośnie krzywo :no: mam się martwić czy nie? czy on się naprostuje czy taki krzywy zostanie? rośnie tak jakby na ukos :baffled:

Leyna jak krzywo rośnie to może ma szanse się naprostować jak po jego bokach też będą rosły inne ząbki. U nas tez jakoś dziwnie rośnie dwójeczka górna, wydaje mi sie że ze będzie wysunięta do przodu bo rośnie tj, na dziąśle:baffled: niektórym tak rosną siekacze (inaczej nie umiem zobrazować). K chciał iść do dentysty no ale po co?? co mam jej aparat na mleczaki założyć?? a raczej na jednego mleczaka:baffled: dolne jedyneczki ładniutkie i prościutkie ma:cool2:

cos mi sie wydaje ze nie wygramy. U Pata widac taka ciemna kreske i jesli sie nie myle to niedlugo wyjdzie zab. Wszystko co pod reka Pata laduje u niego w buzi, a i jaki maruda sie przy tym zrobil.

Pytanie do mam juz uzebionych.... czy ktoras z waszych pociech miala rozwolnienie (albo porostu inne od zazwyczaj norlanych) kup podczas zabkowania???

cos mi sie wydaje ze nie wygramy. U Pata widac taka ciemna kreske i jesli sie nie myle to niedlugo wyjdzie zab. Wszystko co pod reka Pata laduje u niego w buzi, a i jaki maruda sie przy tym zrobil.

Pytanie do mam juz uzebionych.... czy ktoras z waszych pociech miala rozwolnienie (albo porostu inne od zazwyczaj norlanych) kup podczas zabkowania???
Z tego co mi wiadomo to sie zdaza tak przy zabkowaniu :baffled:

reklama
Do góry