reklama
a propos ząbków. Piotrusiowi rośnie krzywo mam się martwić czy nie? czy on się naprostuje czy taki krzywy zostanie? rośnie tak jakby na ukos
Leyna jak krzywo rośnie to może ma szanse się naprostować jak po jego bokach też będą rosły inne ząbki. U nas tez jakoś dziwnie rośnie dwójeczka górna, wydaje mi sie że ze będzie wysunięta do przodu bo rośnie tj, na dziąśle niektórym tak rosną siekacze (inaczej nie umiem zobrazować). K chciał iść do dentysty no ale po co?? co mam jej aparat na mleczaki założyć?? a raczej na jednego mleczaka dolne jedyneczki ładniutkie i prościutkie ma
cos mi sie wydaje ze nie wygramy. U Pata widac taka ciemna kreske i jesli sie nie myle to niedlugo wyjdzie zab. Wszystko co pod reka Pata laduje u niego w buzi, a i jaki maruda sie przy tym zrobil.
Pytanie do mam juz uzebionych.... czy ktoras z waszych pociech miala rozwolnienie (albo porostu inne od zazwyczaj norlanych) kup podczas zabkowania???
Pytanie do mam juz uzebionych.... czy ktoras z waszych pociech miala rozwolnienie (albo porostu inne od zazwyczaj norlanych) kup podczas zabkowania???
Z tego co mi wiadomo to sie zdaza tak przy zabkowaniucos mi sie wydaje ze nie wygramy. U Pata widac taka ciemna kreske i jesli sie nie myle to niedlugo wyjdzie zab. Wszystko co pod reka Pata laduje u niego w buzi, a i jaki maruda sie przy tym zrobil.
dzustta
Mama sierpniowa'06
WAMA moja mała przy którymś ząbku miała rozwolnienie. ALe moze tak przez dwa dni.
dzustta
Mama sierpniowa'06
A unas zatrzymało sie na 6ząbku ale mała strasznie piłuje dziąsła z boku.
Ale gratulujemy nowych ząbków!!!
Ale gratulujemy nowych ząbków!!!
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Gratulujemy kolejnych zebolkow :-)
U nas dalej nic - walczymy o glowna nagrode
U nas dalej nic - walczymy o glowna nagrode
reklama
Podziel się: