reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

KAROO u nas przy pierwszym ząbku też było nie najlepiej ale przy następnych było bardzo spokojnie. Bądź najlepszej myśli. No, i chyba trzeba pogratulowac tego pierwszego zębulka!!!!

U nas napuchły górne trójki ale chyba jeszcze nie zamierzają się przebijac....

reklama
No a u mnie to znowu inaczej, Kinga dużo marudzi wcześniej, ale sam moment przebijania się zęba i wychodzenia na światło dzienne nie jest u niej chyba bolesny. Jeden ząb wyszedł w ciągu dnia i nie było jakoś wiecej płaczu niż zwykle, a drugi w nocy i trzeci w nocy i też mi całej nocy nie przepłakała.
No i oczywiście gratuluje nowych ząbków

Gratulujemy pierwszych zabkow!

No to my sie tez pochwalimy, ze wylazla nam dolna, prawa jedynka. Bezobjawowo, bardzo cichutko.
Zeby reszta zabkow tak cichutko wyszla.

Nie wiem jak wy, ale ja na widok tego zabka poczulam sie taka dumna ;-) Jakby moj syn piatke ze szkoly przyniosl, hehe

u nas 3zębul sie pojawił, tylko jakoś chyba wszedł bez kolejki bo to 2-ka górna:confused: nie wiem czy to normalne ale i tak piszczeliśmy z radości:laugh2: i ponownie obyło się bez płaczów i marudzenia, no może ciut bardziej marudna była niz zawsze ale oczywiście głupia matka nie domyśliła sie że to może być przez zęba:zawstydzona/y:na swoje wytłumaczenie mam to że nawet nie było dziąsełko opuchnięte:-p

no to gratulacje dla nowych gryzońków:-);-)

to chyba Sarunia Sandry wygrała:tak:, czy kogoś pominęłam??jak tak to przepraszam:zawstydzona/y:

reklama
Do góry