reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

reklama
"...funfelnowka niesmigana z nowym zabkiem..."

Karoo-kp jestem fanka Twoich tekstow! Chyba zaczne je zapisywac!
Podobienstwo z pelnego wytrysku, podbilo serca wszystkich moich znajomy z rodzina wlacznie. BRAWO!

U nas od wczoraj jest druga dolna jedyneczka. W nocny byl 5 sekundowy wrzask i nic wiecej.
Tak jak juz pisalam na innym watku, Mati przy tych zebach sprawia wrazeni jedynie ospalego. Dziwne. Ale jest spokojny, zamyslony, ladnie zasypia, spi cala oc. Zamruczy tylko przy baku i nic wiecej. Slini sie wiecej.
I zamiast gryzaczkow chlodzonych, woli chlodna lyzke stolowa.
Apetyt ma wiekszy. Do cyca sam sie smieje. Tylko ja przy tym karmieniu cala sztywna jestem, bo juz kilka razy przecwiczyl swoje zabki na moim sutku. BOLALO. I zadne nio, nio, nio nie zadzialalo.
CZekamy na kolejne zabki.

GRATULUJEMY WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ZABKOW !!!
A TYM CO JESZCZE CZEKAJA, KIBICUJEMY !!!

Hura!!!
u nas wczoraj pojawiły się jednocześnie dwie dolne jedynki :-D:-D:-D
a mała chyba już wie do czego służą bo ćwiczy je na moich piersiach,
a jak mnie zaboli i powiem "ała" to się śmieje od ucha do ucha

No, to wielkie gratulacje dla malutkiej Agniesi! :-D Piotrek tez mnie pare razy ugryzl. Teraz kazde karmienie jest wielka niewiadoma! ;-) :-D

reklama
Do góry