reklama
asmodis
Sierpniowa mama'06 Mama Motylka
wszystkim zebatkom gratuluje. Ninka nadal bezzebna i zadnych oznak...tez bede walczyc o nagrode
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
to tak jak u nas,wyszły dwa na raz i tylko teraz mamy spuchniete dziąsła ale zębów nie widać i chyba nie swędzi bo ewka sie juz tak nie drapieU nas ponad poltora miesiaca temu wyszly dwa zabk (dzien po dniu) i od tamtej pory tez cisza.
Ipanema_Girl
Yummy Mummy
"...funfelnowka niesmigana z nowym zabkiem..."
Karoo-kp jestem fanka Twoich tekstow! Chyba zaczne je zapisywac!
Podobienstwo z pelnego wytrysku, podbilo serca wszystkich moich znajomy z rodzina wlacznie. BRAWO!
U nas od wczoraj jest druga dolna jedyneczka. W nocny byl 5 sekundowy wrzask i nic wiecej.
Tak jak juz pisalam na innym watku, Mati przy tych zebach sprawia wrazeni jedynie ospalego. Dziwne. Ale jest spokojny, zamyslony, ladnie zasypia, spi cala oc. Zamruczy tylko przy baku i nic wiecej. Slini sie wiecej.
I zamiast gryzaczkow chlodzonych, woli chlodna lyzke stolowa.
Apetyt ma wiekszy. Do cyca sam sie smieje. Tylko ja przy tym karmieniu cala sztywna jestem, bo juz kilka razy przecwiczyl swoje zabki na moim sutku. BOLALO. I zadne nio, nio, nio nie zadzialalo.
CZekamy na kolejne zabki.
GRATULUJEMY WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ZABKOW !!!
A TYM CO JESZCZE CZEKAJA, KIBICUJEMY !!!
Karoo-kp jestem fanka Twoich tekstow! Chyba zaczne je zapisywac!
Podobienstwo z pelnego wytrysku, podbilo serca wszystkich moich znajomy z rodzina wlacznie. BRAWO!
U nas od wczoraj jest druga dolna jedyneczka. W nocny byl 5 sekundowy wrzask i nic wiecej.
Tak jak juz pisalam na innym watku, Mati przy tych zebach sprawia wrazeni jedynie ospalego. Dziwne. Ale jest spokojny, zamyslony, ladnie zasypia, spi cala oc. Zamruczy tylko przy baku i nic wiecej. Slini sie wiecej.
I zamiast gryzaczkow chlodzonych, woli chlodna lyzke stolowa.
Apetyt ma wiekszy. Do cyca sam sie smieje. Tylko ja przy tym karmieniu cala sztywna jestem, bo juz kilka razy przecwiczyl swoje zabki na moim sutku. BOLALO. I zadne nio, nio, nio nie zadzialalo.
CZekamy na kolejne zabki.
GRATULUJEMY WSZYSTKIM DZIECIACZKOM ZABKOW !!!
A TYM CO JESZCZE CZEKAJA, KIBICUJEMY !!!
Hura!!!
u nas wczoraj pojawiły się jednocześnie dwie dolne jedynki
a mała chyba już wie do czego służą bo ćwiczy je na moich piersiach,
a jak mnie zaboli i powiem "ała" to się śmieje od ucha do ucha
u nas wczoraj pojawiły się jednocześnie dwie dolne jedynki
a mała chyba już wie do czego służą bo ćwiczy je na moich piersiach,
a jak mnie zaboli i powiem "ała" to się śmieje od ucha do ucha
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
GRATULUJEMY KOLEJNYCH ZEBOLI:-):-):-)OBY NASTEPNE WYSZLY SZYBKO I BEZBOLESNIE!!!
reklama
Podziel się: