reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam ząbek!!!

Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba:confused:

moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat:tak:

reklama
:-)
gratulujemy zabeczkow..u nas stanelo na razie a co do krzywizny to mnie tez sie wydaje , ze zuzu ma jeden dolny zabek troszke krzywo..nie wydaje mi sie jednak , ze odrazu do dentysty z tym trzeba isc ..poczekajcie na reszte , a potem sie zobaczy:tak:

u nas to jakaś kolejność z kosmosu:baffled: mamy dwie dolne jedynki i jedna górna dwójeczkę , no i dziś wykukałam druga dwójeczke górna, jutro juz powinna być na zewnatrz bo tylko chyba musi sie przez błonke przebić, i dziasełka na jedynkach górnych opuchnięte więc chyba spodziewamy się kolejnych, na szczęscie wyłaza bez większych rewelacji:tak:

redaktorka a może bedziemy obstawiać pretendentów do nagrody , tylko juz sie zgubiłam kto jeszcze bezzebny:zawstydzona/y: , na pewno Jagoda, Sara, Pat,Julka i kto jeszcze???

Mamy bezzebniaczkow walcza o nagrode, to moze mamy zeboludkow beda obstawiac, ktore dziecie pierwsze dostanie zeba:confused:

moj typ to Jagoda;-)a z chlopców Pat:tak:
redaktorka a może bedziemy obstawiać pretendentów do nagrody , tylko juz sie zgubiłam kto jeszcze bezzebny:zawstydzona/y: , na pewno Jagoda, Sara, Pat,Julka i kto jeszcze???
Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...

a propos ząbków. Piotrusiowi rośnie krzywo :no: mam się martwić czy nie? czy on się naprostuje czy taki krzywy zostanie? rośnie tak jakby na ukos :baffled:
Leyna, moze Ci sie wydaje, a moze po prostu taka Piotrusiowa uroda. Nie masz sie co na razie martwic, a w razie jakby co to na kontroli lekarza pediatre swojego spytaj!!

Z przykroscia stwierdzam, ze ja sie nie kwalifikuje juz od dwoch tygodni :-) Jagoda juz ma jedynke dolna lewa, a teraz prawa jej sie przebija i przebic od tygodnia nie moze - jest na wierzchu skorka sama przykryta...

ciiiiii......trzeba bylo nie przypominac, ech nagroda byla tuz tuz:cool2:

no to teraz stawiam na goralke ze Szczyrku;-):-)

zebow nie ma Hania i Oliwka, ale nie wiem ktora:confused:

u nas wylazi gorna dwojka, zebow mamy teraz 7 sztuk...a ja sie dziwie, dlaczego nie chce juz memlac papkowatej kaszy.........

Moja Oliwka ma już ząbki od miesiąca, dwa na dole i teraz góra się przebija, na szczęście całkowicie bezboleśnie, więc pewnie o nagrodę walczy Oliwka Frituśka, Hania i Sara :)

reklama
A my sie chwalimy kolejnym zabkiem!! Wczoraj byl krwiak na dziasle i spuchnieta gula, ryk nieziemski i w ogole, nawet nie pozwalala sobie szczoteczki z zelem wlozyc, a jak juz sie udalo, to lekkie dotkniecie ja bolalo, dopiero jak jej ibum dalam to przeszlo, a wieczorem byla juz funfelnowka niesmigana z nowym zabkiem :-D I to malzon szanowny zauwazyl :-D

Do góry