reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Becio super ze wsio oki, a kryzysy niestety sie zdazają....
co do pogody to fakt dzis okropna, u mnie wieje strasznie:dry: tez odpuscilam spacer bo niedosc ze dziaslo boli (dzis rano mialam wyrywanego zeba) to jeszcze pogoda dupna... ;]
Miki zasnol wlasnie na swoja drugą drzemke:-) ja zjadlam moj pierwszy dzis posilek- lane kluski... juz taka glodna bylam a boje sie urazic miejsce po zebie.... :dry:
Ogólnie u nas ok, maz dzis pojechal na szkolenie, bo prace zmienil, troszke dalej ale lepiej płatna, no i 12/24h... zobaczymy co bedzie dzis mowil po tym szkoleniu

reklama
Cześć:-),

Dziś nasz pierwszy dzień bez tatusia, niestety musiał wrócić do pracy :-(. Karolek przysnął więc ja tylko na chwilę, bo muszę zdążyć się ubrać, coś posprzątać zanim się obudzi. W weekend pierwsze spacery były, dziś zapewne kolejny,bo ostatni dzień ładnej pogody buuu. Poza tym wszystko ok, mało śpię bo Karolek budzi się co godzikę lub dwie na cycka, w dzień dużo czasu mu trzeba poświęcać, no ale tak to jest z dziećmi :tak:.
Miłego dnia!

Witam wszystkie mamy. Chyba się do was dołacze jeśli można. Mam na imie Karolina i jestem mama 6 niesiecznego Ksawerego

Ostatnia edycja:
Cześć:-),

Dziś nasz pierwszy dzień bez tatusia, niestety musiał wrócić do pracy :-(. Karolek przysnął więc ja tylko na chwilę, bo muszę zdążyć się ubrać, coś posprzątać zanim się obudzi. W weekend pierwsze spacery były, dziś zapewne kolejny,bo ostatni dzień ładnej pogody buuu. Poza tym wszystko ok, mało śpię bo Karolek budzi się co godzikę lub dwie na cycka, w dzień dużo czasu mu trzeba poświęcać, no ale tak to jest z dziećmi :tak:.
Miłego dnia!

czesc jeszcze niedawno moj byl taki malutki a juz ma prawie pol roku :):) jak ten czas szybko leci

hej Witajcie:-)

Jakoś trochę już jestem na BB a tu nie trafiłam:-p

Nazywam się Patrycja. Mam 20 lat jestem z Mielca i jestem dumną mamusia 13 miesięcznego Kubusia można się przyłączyć ?:-)

reklama
witam was mamusie
bardzo długo mnie nie było ale mielismy straszny bałagan w zyciu
przygotowania do ślubu chrzest małego powrót do polski takze mam nadzieje ze mi wybaczycie:) Pozdrawiam was cieplutko

Do góry