reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Hej Babeczki! Mam 26 lat i tez mam synka, urodziłam go 27.08.2010 :-) Wczesniej zawsze marzyłam o córci, a jak zaszlam w ciążę to marzylam tylko o tym żeby było zdrowe no i urodziłam zdrowego, duzego i silnego synusia Adasia :-D

Becioo czytam że Twój synuś ma prblemy z brzuszkiem... u nas jak synek skończył 3 tyg to zaczęły się kolki więc może i u Was się coś zaczyna... A na tą pracę jelitek to polecam dicoflor 30 - to jest probiotyk który reguluje pracę jelit. Mój synuś ma juz prawie 7 miesięcy a dostaje go do każdego wieczornego karmienia.

reklama
Becioo czytam że Twój synuś ma prblemy z brzuszkiem... u nas jak synek skończył 3 tyg to zaczęły się kolki więc może i u Was się coś zaczyna... A na tą pracę jelitek to polecam dicoflor 30 - to jest probiotyk który reguluje pracę jelit. Mój synuś ma juz prawie 7 miesięcy a dostaje go do każdego wieczornego karmienia.
Hej,
Wczoraj położna też mi poleciła dicoflor 30, ale na razie nie ma tragedii więc nie będę małego szprycowała :tak:

Hej. Sonia, 22 lata.

Ja jeszcze nie wiem, czy będzie chłopczyk czy dziewczynka (ale cos mi sie widzi, że synuś sie urodzi) jako że ostatnio maleństwo się pupa obróciło, więc na usg mogłam co najwyżej popodziwiać plecki. (to chyba rodzinne, bo przy pierwszym usg ja mojej mamie tez podobno taki numerek wywinęłam...).
Ale co mogę już powiedzieć o maleństwie - zdecydowanie jest to silne dziecko. I absolutnie kochane :-)

Puk puk puk ;-)
Coś tu cicho znowu...ja mam chwilkę bo mały usnął. Przedpołudnie było super, Karol był grzeczny, ćwiczył ze mną, słuchał muzyki, pozwolił mamie poprasować troszkę. Potem byliśmy na spacerze no i skończyło się co dobre...po powrocie, jak tylko zjadł zrobił się marudny i tak do wieczora płakał, stękał bo coś mu się nie podobało, ledwo go uspokoiłam i teraz przysypia.
Ogólnie od paru dni walczymy już z ostrymi kolkami. Zakupiłam infacol i chyba pomaga bo noce są coraz lepsze, choć nadal ciężkie.
Synek rośnie w oczach, przybiera na wadze. Niestety prawdopodobnie załapał trądzik niemowlęcy, na całej buźce go wysypało i na głowie, pod włoskami też ma sporo :-(. Poza tym kochamy się i nadal poznajemy. Ja strasznie przemęczona, mężowi też dają się nie przespane noce we znaki i trochę nerwy biorą górę...
Za tydzień mąż wyjeżdża na 6 dni w delegacje to sobie odeśpi szczęściarz, a ja będę sama walczyć :-(.
A co tam u Was Dziewczyny? Napiszcie coś...
Pozdrawiam

Witam wszystkie nowe w naszym temacie mamusie :-)

witam Becioo
Współczuję kolek, mój synuś nie miał ale widziałam jak koleżanki wyglądały po takich nieprzespanych nocach więc współczuję i te cierpiące maleństwa :-( Trądzik musi sam przejść, ale nie swędzi więc dziecku nie przeszkadza.
Mój mąż też pojechał w delegację i nie ma go już 3 dzień i jutro wraca w nocy więc pewnie zobaczę go dopiero w niedzielę rano.

Poza tym kochane kilka dni temu wyszły mi 2 kreseczki :-D

Ostatnia edycja:
Iwonka gratuluje !!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-),spokojnych 9 miesiesy zycze !! super wiadomosc,ciesze sie razem z toba !!:tak:
a jak mieszkanko? jestescie juz na swoim ?,bo nie wiem,czy pisalas,a ja nie doczytalam..
a u nas nic sie nie dzieje,jak dzieciaczki sa w szkole to ja smigam na fitness,potem szybkie sprzatanie,obiad..,ide po smyki i tak mija dzien za dniem..
Hubi tydzien temu mial urodziny,ja przed nim,to troche poimprezowalismy,w kwietniu czekaja nas corci urodziny,to juz 9 !! szok,kiedy to zlecialo..,mezus zaczol juz swoje wedkowanie,wiec teraz w soboty rano go nie ma..ale bynajmniej swieze rybki sa,:-D a my uwielbiamy rybke,cala czworeczka..:tak:
milej nocki mamuski ;-)

dziękuję bardzo madlen
Na swoim jeszcze niestety nie jesteśmy, czekamy wciąż na decyzję o kredycie no i jeszcze nie jest gotowe nasze gniazdko. Klucze oddają dopiero pod koniec kwietnia bo to jest nowiutkie osiedle i jeszcze nie wykończyli mieszkań.
Zazdroszczę że masz już takie dzieci które poszły do szkoły i masz trochę czasu dla siebie, fitness... też bym chciała, wyjść między ludzi, większa motywacja niż samemu w domu.

Wszystkiego najlepszego dla was życzę z okazji urodzinek.

Oj i mi ochotę na rybkę smaczną zrobiłaś ;-)

Iwonka1985 serdeczne gratulacje !!! :-)
Dzisiejsza noc o wiele spokojniejsza, podaje małemu infacol i chyba coraz lepiej działa, tylko 3 pobudki były, kupkę robił. Teraz jeszcze smacznie śpi więc ja zabieram się za porządki.
Miłego dnia!

reklama
Do góry