reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

witam.
dziękuję bardzo.
Powiedzieli że nie na 100 % ale raczej będziemy mieli córeczkę. Przekonamy się za pare dni lub tygodni. Ja już się nie mogę doczekać i chciaabym tulić dzidzię i nie wstawać tyle razy w nocy na siku :-) wiem że trzeba będzie karmić ale dzidzia pewnie i tak będzie spać z nami przez pare pierwszych tyg a zamierzam karmić piersią więc nie trzeba będzie wstawać i biegać. Pozatym już mam dosyć swojego ociężałego, grubego i niezdarnego ciała :angry:
Ja chcę znowu móc chodzić szybciej i bez zadyszki, i ważyć tyle co przed ciążami!

reklama
Oj ciężko chodzić z takim brzuchem, ciężko. Ja 20kg przytyłam w ciąży, ale szybko zgubiłam to, bo dwa miesiące po urodzeniu juz ważyłam normalnie. Dużo się nie starałam, ale miałam bardzo dużąąąą motywację bo 4miesiące po urodzeniu dziecka ślub mieliśmy :-)
Jak już będziesz dobrze się czuła to pokaż nam swoje maleństwo :-):tak:

ja chce juzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!! siedze i mysle co tu zrobic, bujam sie na fotelu chodze na spacery i nic! termin jutro....
dam znac oczywiscie, a te tel od znajomych i rodziny są dołujące bo przeciez ja chce urodzic a niektórzy jakby z pretensjami "no jeszcze nie urodziłaś?" aaaaa!!!

Iwonka spokojnie,malenstwo samo zadecyduje kiedy jest czas ;-),ja wiem,ze tak koncowka jest najgorsza i jeszcze te tel,grrr nie przejmuj sie kcohana,albo napisz wszystkim,zeby cie nie meczyli,ze jak urodzisz to dasz znac ;-)
i fajnie,ze bedzie dziewczynka,bedziesz miala parke :-),moja ksiezniczka urodzila sie tydzien po terminie :blink:

reklama
czesc. ja tylko na chwilke.
Emilia urodziła sie SN 30.11.11 o 21.56 i wazyła 4.700
dopiero dotarłysmy do domu dzis wiec odezwe sie jak sie ogarne.

:-):-):-) OGROMNE GRATULACJE KOCHANA !!!!!!,jaka duza :szok:jak sie ogarniesz to wpadnij i napisz wszystko ;-)..ale fajnie wam sie udalo..macie parke,super !!!!:tak:;-),jeszcze raz gratuluje i zycze wszystkiego dobrego dla ciebie i malutkiej ;-)
buzka :-)

Do góry