reklama
Iwonka1985
Fanka BB :)
oj masakra.
Pada śnieg, zasypało mi całe osiedle, lotnisko zawiesiło loty, do pracy nie poszłam.
Paraliż. A mąż z pracy wrócił o 5 rano zamiast o 24.
Pada śnieg, zasypało mi całe osiedle, lotnisko zawiesiło loty, do pracy nie poszłam.
Paraliż. A mąż z pracy wrócił o 5 rano zamiast o 24.
Iwonka1985
witam i gratuluję :-)
My dalej zasypani, odkąd tu jestem nie było u nas takiego śniegu i choć jak na polskie warunki to nie jest go dużo to na angielskie jest tragicznie ;-)
mój P nie był w pracy już 3 dni i następne 2 ma wolne ja też siedzę w domu ale przynajmniej z syneczkiem na spacerki krótkie chodzimy mały nie rusza się w wózku bo jest zaaferowany tym całym światem zimnym i białym.
Jutro Ignaś będzie miał swoje pierwsze urodzinki... będzie już taaaki duży
A was resztę mamuś gdzie wcięło???
My dalej zasypani, odkąd tu jestem nie było u nas takiego śniegu i choć jak na polskie warunki to nie jest go dużo to na angielskie jest tragicznie ;-)
mój P nie był w pracy już 3 dni i następne 2 ma wolne ja też siedzę w domu ale przynajmniej z syneczkiem na spacerki krótkie chodzimy mały nie rusza się w wózku bo jest zaaferowany tym całym światem zimnym i białym.
Jutro Ignaś będzie miał swoje pierwsze urodzinki... będzie już taaaki duży
A was resztę mamuś gdzie wcięło???
Iwonka daj mi troche tego sniegu,bo do nas jakos nie chce on przyjsc ,dzisiaj do poludnia troche popadalo,ale juz teraz jest chlapa.jeszcze troche i moje dzieci zapomna jak snieg wyglada.
wszystkiego najlepszego dla Ignasia :-):-)
PioMar witaj !! i pisz,moze watek na nowo ozyje,bo cos ostatnio tutaj pustki:-(
Takhisis co u ciebie ? i zagladaj do nas czesciej
Giov a ty jak tam ? poukladalas sobie wszystko ?
wszystkiego najlepszego dla Ignasia :-):-)
PioMar witaj !! i pisz,moze watek na nowo ozyje,bo cos ostatnio tutaj pustki:-(
Takhisis co u ciebie ? i zagladaj do nas czesciej
Giov a ty jak tam ? poukladalas sobie wszystko ?
No póki co to czytam i czytam i może napiszcie jak to jest na początku z pielęgnacją chłopczyka, domyślam się, że jest to jednak nieco trudniejsze niż pielęgnacja dziewczynki. Oczywiście głównie mam na myśli te różniące płcie narządy Też się trochę naczytałam, że trzeba zwracać uwagę czy się daje odciągnąć itp, proszę o wszelkie informacje mogące się przydać na początku
Iwonka1985
Dziękujemy bardzo za życzenia :-)
Jakbym dała wam trochę śniegu to u nas by go w ogóle nie zostało ;-) hehe.
PioMar ja też się bałam tego wszystkiego związanego z chłopczykiem ale w zasadzie to niewiele się różni pielęgnacja. Trzeba dbać żeby było czyściutko u obu płci a z tym odciąganiem to nie martw się tym przez 2 lata bo tyle zostaje zrośnięte naturalnie i nie wolno ruszać chyba że dziecko ma częste zapalenie dróg moczowych ale gdzieś czytałam ze to właśnie przez odciągaie dzieci najczęściej łapią infekcje. Natura wie lepiej.
Jakbym dała wam trochę śniegu to u nas by go w ogóle nie zostało ;-) hehe.
PioMar ja też się bałam tego wszystkiego związanego z chłopczykiem ale w zasadzie to niewiele się różni pielęgnacja. Trzeba dbać żeby było czyściutko u obu płci a z tym odciąganiem to nie martw się tym przez 2 lata bo tyle zostaje zrośnięte naturalnie i nie wolno ruszać chyba że dziecko ma częste zapalenie dróg moczowych ale gdzieś czytałam ze to właśnie przez odciągaie dzieci najczęściej łapią infekcje. Natura wie lepiej.
Iwonka1985
Witam!
Już jesteśmy po 1 imprezie urodzinowej Ignasia. Było super, Ignaś ślicznie sie bawił z dziećmi a było ich sporo bo 7 w podobnym wieku :-)
W ogóle była pełna chata ludzi. Nawet mały odpuścił sobie dżemkę popołudniową, był taki podekscytowany taką ilością ludzi w domu, cieszył się strasznie jak mu wszyscy zaśpielali "sto lat" chodził z rąk do rąk, uśmiechał się do wszystkich. No poprostu bomba
Już jesteśmy po 1 imprezie urodzinowej Ignasia. Było super, Ignaś ślicznie sie bawił z dziećmi a było ich sporo bo 7 w podobnym wieku :-)
W ogóle była pełna chata ludzi. Nawet mały odpuścił sobie dżemkę popołudniową, był taki podekscytowany taką ilością ludzi w domu, cieszył się strasznie jak mu wszyscy zaśpielali "sto lat" chodził z rąk do rąk, uśmiechał się do wszystkich. No poprostu bomba
reklama
Iwonka to fajnie,ze imprezka urodzinowa udala sie !!:-)
a moj maly facet jest chory,dzisiaj w nocy troche marudzil i goraczkowal,a rano wstal jakis niewyrazny.do szkoly nie poszedl,mam nadzieje,ze przez weekend wyzdrowieje,bo w poniedzialek rano i we wtorek wieczorem maja w szkole koncert swiateczny i oboje bardzo chca byc obecni.u nas zimno,slizgo..brrr zima na calego,az sie nie chce z domu wychodzic.
dziewczyny,kiedy ubieracie choinke?moje lobuzy chca juz w ten weekend,tylko mama jakos nie ma weny na sprzatnie,
pozdrawiam :-)
a moj maly facet jest chory,dzisiaj w nocy troche marudzil i goraczkowal,a rano wstal jakis niewyrazny.do szkoly nie poszedl,mam nadzieje,ze przez weekend wyzdrowieje,bo w poniedzialek rano i we wtorek wieczorem maja w szkole koncert swiateczny i oboje bardzo chca byc obecni.u nas zimno,slizgo..brrr zima na calego,az sie nie chce z domu wychodzic.
dziewczyny,kiedy ubieracie choinke?moje lobuzy chca juz w ten weekend,tylko mama jakos nie ma weny na sprzatnie,
pozdrawiam :-)
Podziel się: