Takhisis uwazam tak samo. Jeszcze ani razu mi tu lekarz nie pomogl.
Chodze bo mnie moj L goni, ale jakby nie gonil to juz wole malego sama leczyc!
W niedziele minie dwa tygodnie jak jest chory i co?!?! Paracetamol lekarza (dadam, ze samego wlasciciela kliniki) g**no daje!!
Ok, juz podzdrowial, mniej charczy i ma tylko 1 dziurke zablokowana, ale ile dziecko musialo sie meczyc, bo mu pseudo lekarz nic nie dal!! :-( Echh.. Postanowilam zabierac malego na dwor, bo dom juz przesiakniety bakteriami i chorobskiem. Wczoraj mi sie udalo wyciagnac moich dwoch mezczyzn do cyrku. :-) Jesse 5-miesieczniak jak na 1wszy raz w cyrku to super sie zachowywal.
Nawet troche ogladal. :-) A ja sie w koncu gdzies wyrwalam.. Poki co kina, restauracje i niektore muzea u Nas odpadaja, wybieram te miejsca gdzie moge isc z malym, teraz mam ochote poogladac akwaria z rybami lub zoo. :-) Nie lubie ostatnio siedziec w domu, echh.. Zamowilam malemu to:
Image(s) for First Years Bouncing Tigger Seat - Tesco.Direct i czekam az przyjdzie, ciekawe czy bedzie w tym skakal..
;-) Mialabym latwiej jakby go zajmowalo to na troche..
Ciesze sie ze guzek Twojemu synkowi zniknal, musial sie uderzyc. A co do czerwonej skorki, moze to ciepla woda robi czy cos, ja tez wczesniej tego nie zauwazalam, a ostatnio zerknelam kilka razy, ze mu sie czerwieni.. A on jeszcze sie nie ciaga za siusiaczka :-) , takze nie wiem.. Moze tez nie patrzylam wczesniej, wczesniej trzeba bylo uwazac na pepek, trzymac glowke itd., moze nie widzialam.. :-( Noo.. Jutro Halloween.. :-) Super bo stroj diabelka czeka w szafie od miesiaca. Milego weekendu mamusie. U nas tez pogoda taka sobie, ale nie tak mrozno jak bylo 2 tygdonie wczesniej.. Pozdrawiam.