reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

czesc mmauski
u nas tez zimno,pada i wieje,na szczescie moje dzieci przyzwyczajone juz do takiej pogody,ale wolalabym,aby bylo troche cieplej,no i zeby tyle nie padalo.caly ten tydzien maja wolne,wiec zamawiam ciut lepsza pogode,abym mogla gdzies z nimi wyjsc,bo siedzic caly tydzien wdomu nie usmiecha mi sie,bo sie dzieci wynudza
Giov zdrowka dla was !!zobacz od ktorego miesiaca mozna podawac tran i dawaj malemu,moze nie jest dobry wsmaku,ale bynajmniej nie bedzie ci tyle chorowal
Iwonka witaj spowrotem,fajnie ze mieszkanko sie podoba i jestes zadowolona

Ostatnia edycja:
reklama
no niestety pogoda znowu nie dopisuje i chociaz słońce wychodzi to niestety często pada i jest zimno.
Zaraz wychodzimy z młodym na spacerek chociaż mama leniwa jak pomyśli o pogodzie brrr...
Coraz bliżej roczek Igunia a ja nie wiem co zrobić i jak to bedzie wyglądało ale chciałabym żeby się cieszył jakkolwiek by to nie wyglądało.
A jak wam mija dzień??

czuję się rewelacyjnie, taka niepewność kiedy się zacznie, czy będę wiedziała, że to już??? a moze pomylę się ;) porodu samego się nie boję, znaczy uważam że co ma być to będzie i tyle :)
Jeśłi cyferka przy Twoim imieniu to rok urodzenia, to jesteśmy rówieśniczkami :)

reklama
a tam... nie martw sie o to. Ja byłam w szpitalu 2 razy zanim pojechałam z prawdziwym porodem :-) i nic się nie stało.
Miałam skórcze przepowiadające przez miesiąc przed porodem więc jak było naprawdę źle to jechałam do szpitala ale jak nadszedł ten właściwy to czułam się inaczej. Nie potrafię ci tego opisać bo to będzie coś o czym będziesz wiedziała, taki instynkt macierzyński :-)
Powodzenia życzę i nie martw się jak np pojedziesz za wcześnie, w końcu rodzisz pierwszy raz więc nie wiesz jak to ma wyglądać (bo napewno nie tak jak na filmach)

Do góry