reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Iwonka super ,ze wyjscie zmezem sie udalo..az ci zazdroszcze,my juz dlugo nigdzie nie bylismy sami..i pewnie jeszcze dlugo nie bedziemy,nie mamy tutaj zadnej rodziny,zeby zostawic dzieci,a same zeby byly w domu,to nie ma mowy,za male sa jeszcze..musze czekac az moje beda juz duze..ale to jeszcze troche sobie poczekam...

reklama
Iwonka ale Wam zazdroszcze... Jak ja bym chciala sie z moim wybrac do kina ... ale mamy taka sytuacje że nie mamy komu zostawic chłopaków :/// a na jakim filmie byliście???

Dziewczyny ja niby mam tu siostrę ale ona nie umie opiekować się moim dzieckiem (nie chcę żeby to robiła) ale wczoraj to już było późno więc mały spał i nic koło niego nie trzebabyło robić. Ale to był pierwszy raz z nią i byliśmy na filmie Avatar.
Ale parę tygodni temu byliśmy na Step Up 3 i na Shreku i wtedy Iguś został z moją koleżanką bo to było w dzień. Ona jest w 8 mcu ciąży pozatym ma 15letniego syna więc chciała sobie trochę przypomnieć jak to jest :-) a pozatym to ona bardzo lubi Igusia. Na pewno macie jakieś koleżanki które zajęłyby się waszymi dzieciaczkami. Nie bójcie się prosić kogoś o to, jeśli ktoś wie że sobie nie poradzi to przecież od razu wam powie a tak jak dla mojej koleżanki to była sama przyjemność.
Ja też miałam obawy ale po 1 razie wiedziałam że będzie ich więcej! :-)
I uwierzcie mi nieważne jaki film wybierzecie i tak będzie super bo pomimo że będziecie tęsknić za szkrabami to to jest naprawde chwila relaksu dla was obojga!!!
Polecam całą sobą :-D

Witaj Jagoda.

Fajna sprawa takie wyjście tylkoz facetem... Iwonka ale my sie niedawno przeprowadziliśmy i tak nie mamy tu komu dzieci zostawić.... a pozatym ja bym, sie bała zostawić dzieci komukolwiek na kilka godzin :///

ja też się bałam i przez to przez rok siedziałam w domu! A już dawno mogliśmy wyjść bo koleżanka jeszcze jak byłam w ciąży mi mówiła że jak coś to ona bardzo chętnie, potem żałowałam że tyle czekałam.
Po tym jak wyszliśmy razem tak się odważyłam że zostawiam Igusia z mężem i wychodzę na drinka z koleżankami (również mamusie dzieci poniżej 1 roku) i tak się spotykamy co 2 tyg zbliża się kolejny wypad w jak wszystko dobrze pójdzie to w niedzielę pójdziemy do wesołego miasteczka z całymi rodzinkami naszymi, jak się domyślacie to nie dzieci nasze będą jeździć na karuzelach i takich tam :-D :-D :-D

Superrrr tylko wiesz Kuba jest jeszcze mały... nie przespał jeszcze ani jednej nocy... Ale tak żeby ich zostawiac z moim i wyjść z koleżankami to tak to tak robie :) Tylko razem nie możemy nigdzie wyjść :((((

hejka,u nas dzisiaj caly dzien pada,jak wracalismy ze szkoly to cieklo z nas :angry:..synus zadowolony ze szkoly,balam sie ze bedzie plakal,ale jest dobrze,na pyt.jak bylo w szkole codziennie mowi,ze fajowsko :tak:;-)...i oby tak dalej,cora juz jest w 5kl.wiec lekcji i nauki ma sporo,biedne dziecko w tygodniu moze zapomniec o zabawie,pozostaja jedynie weekendy.
Iwonka takie wyjscia sa super,dobrze jest jak czlowiek czasami oderwie sie od codziennosci i chociaz na chwile zapomni,ze ma rodzine :tak:..no ale ja nie mam co liczyc na wyjscie razem z mezem,bo nie mam tutaj z kim dzieci zostawic,jedynie mozemy wychodzic osobno :-(....
Jagoda witaj !!:tak:;-)

reklama
no to jedyne co mi pozostaje to pomyśleć o was jak będę wychodziła następnym razem... hehe... wiem, jestem okropna :-)
A tak w ogóle to nie wiem jak twój mąż pracuje madlen ale może udało by się wam wyjść jak dzieciaki są w szkole? Wiem że to nie to samo co wyjście wieczorem ale zawsze lepiej niż siedzieć w domu.
I jeszcze 1 pytanko do ciebie: co myślisz o tutejszej edukacji dzieciaków?

Do góry