Iwonka1985
Fanka BB :)
polecam na oparzenia słoneczne i nie tylko taki krem z propolisem kupiony w aptece, nie pamiętam nazwy, ale gdyby nie on to do ślubu poszłabym w stroju kąpielowym i mokrym ręczniku. Ślub mieliśmy w sob a ja w środę poszłam na solarium i dziewczyna powiedziała że mają słabe lampy i poleca na 8 min żeby był efekt, ja niezbyt zaznajomiona z tematyką 'sztucznego słońca' uwierzyłam i w czwartek rano niemogłam się ruszać! Poszłam do apteki i dostałam rewelacyjny krem a w piątek jak mierzyłam suknię to bielizny nie mogłam założyć a nie wspominając o sukni na szczęście w sob już nic nie czułam.
W ogóle do piątku miałam takiego pecha że szok! Lipiec a ja w piątek obudziłam się i mówić nie mogłam, dostałam antybiotyk, i do tego tak bolały mnie plecy przez kilka dni że chodzić nie mogłam... A tu nagle obudziłam się w sobotę i czułam się jak nowo narodzona bez bólu, nerwów...
Co do tej żyłki Clio to może spałaś na plecach, wtedy dziecko uciska naczynia i krew źle przepływa, nie powinno się spać na plecach w 3 trymestrze.
Giov mój synek przytył kilo w ciągu 2 tygodni A teraz jest taki duży, 3 tyg temu mierzyłam go i miał 75 cm! Na następne ważenie idziemy w środę, a on mi już wyrasta z ciuszków 12-18mcy! A ma dopiero 7! Nie wiem czy te ciuszki mają złą numerację, czy jak?!
A tak pozatym to dziś jest nasza 2 rocznica ślubu
W ogóle do piątku miałam takiego pecha że szok! Lipiec a ja w piątek obudziłam się i mówić nie mogłam, dostałam antybiotyk, i do tego tak bolały mnie plecy przez kilka dni że chodzić nie mogłam... A tu nagle obudziłam się w sobotę i czułam się jak nowo narodzona bez bólu, nerwów...
Co do tej żyłki Clio to może spałaś na plecach, wtedy dziecko uciska naczynia i krew źle przepływa, nie powinno się spać na plecach w 3 trymestrze.
Giov mój synek przytył kilo w ciągu 2 tygodni A teraz jest taki duży, 3 tyg temu mierzyłam go i miał 75 cm! Na następne ważenie idziemy w środę, a on mi już wyrasta z ciuszków 12-18mcy! A ma dopiero 7! Nie wiem czy te ciuszki mają złą numerację, czy jak?!
A tak pozatym to dziś jest nasza 2 rocznica ślubu