reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam synusia, bede miec synusia, chce miec synusia.

Takhisis widze,ze pousuwalas wszystkie swoje posty..jak bedziesz mogla daj znac,co u ciebie..i pamietaj jestesmy z toba:tak:
Iwonka nie ma to jak pomoc w opiece nad dzieckiem,wypoczeta,szczesliwa..i dobrze.a ten brak ochoty powrotu na wyspy,to z jakiego powodu?ja nie mam czegos takiego,ze jak jestem w pl.to nie chce mi sie wracac,wrecz przeciwnie,odliczam dni,kiedy bede w domu.
a tutaj albo lawina postow albo grobowa cisza..mamuski gdzie jestescie?

reklama
ja też nie mogę się doczekać porotu do domu :-) ale z drugiej strony tam jestem sama z małym całymi dniami a tutaj odpoczywam a małym przez dużą część dnia zajmuje się moja rodzinka :-D więc wolę lenistwo od wygody we własnym kącie :tak:

Ale tu cisza. :-) Faktycznie, albo nawal, albo zero. Pogoda u nas sie polepszyla, popadalo, wiec jest inny klimat, nadal cieplo, ale milej. :) Bylismy u lekarza, ale jak to GP w UK. Lipa. Nie za wiele sie przyjrzal temu oku! Ja tez mysle ze to nie daj Boze niedrozny kanalik lzowy. :( Jednak lekarz nie dal nam nic nowego. Nadal mamy uzywac kropli ktore dostalismy dwa tygodnie temu. Mamy sprobowac kolejne dwa tygodnie, oraz przemywac oczko letnia woda lub rumiankiem przed kazdym pojsciem spac. Jezeli to nic nie da, to wrocic. Lekarz twierdzi, ze jak jedno oczko lepiej, to drugie tez bedzie ok, tylko potrzebuje wiecej czasu. No nie wiem.. :no: Dzis kolejny raz przyjezdza babcia (mieszka 3h drogi od Nas), takze wnusio bedzie rozpieszczany, a mamusia odpocznie. :) A co tam u Was mamusie?? Pozdrawiam.

heh... ja na kacu :-) ae fajnie było, w końcu coś się dzieje w moim towarzyskim aspekcie życia :-D co prawda częste imprezy byłyby bardzo męczące ale raz na kilka miesięcy można.
Pozatym mały grzeczny, nie je za dużo dziś ale to przez upały, mnie też się nie chce za bardzo jeść. muszę zmykac bo maly chce klawiature :-D

Iwonka1985 oddalas synkowi klawiature, juz myslalam, ze cos do nas napisze, a tu co, nic?!?! ;-) No Igus, czekamy!! Ja Ci mowie, ze to bedzie informatyk! Albo haker! :tak: Jezeli dla microsoftu, to bardzo dobra robota!! :-) Jej, ale tu zastalo!! :szok: Teraz moge sprawdzac co kilka dni.. :-( Pozdrawiam.

ale tu cisza..gdzie wy sie podziewacie?
giov widze ze dalas swoja fotke z malym przystojniakiem,no i Jesse ma inne zdjecie,ale z niego duzy facet,maly przystojniak,ale to juz po tatusiu.fajnie cie zobaczyc
a my siedzimy wdomku bo pogoda od kilku dni robi nam na zlosc,slonce przeplatane deszczem..jeszcze troche i zaczynam pakowanie do wyjazdu..a ze ze mnie straszna panikara i wszystko musze miec zapiete na ostatni guzik,to pewnie juz tydzien naprzod zaczne biegac zwalizkami.

madlen79 a dziekuje bardzo. Jesse po tatusiu ma wlosy na uszach! :tak::-) A to z nudow pozmienialam. :-) Nikt nie pisze wiec sie bawilam w ustawieniach. :tak: Dodalam tez kilka zdjec w albumie. Codziennie cykam nowe fotki, bo maly rosnie bardzo szybko..
I nie wiem co tak wymarlo. Polowa na urlopach, polowa chyba rodzi.. ;-) Az zaczelam przegladac inne watki.. W Pl pogoda w kratke?? To tak jak tu. Tylko dni nadal cieple, ale noca chlodniej, przyjemniej.. Widze, ze masz tak jak ja, wszystko musi byc zaplanowane i przygotowane. I choc to meczace, nic w tym spontanicznego, czasem strata czasu, to jednak i pozyteczne, masz wieksza szanse, ze czegos nie zapomnisz zrobic, zabrac.. Dzieci szczesliwe wracac do UK, czy w Polsce fajnie?? No i mamy nowego prezydenta, choc nie przykladam juz do tego wiekszej wagi kto nim jest..:zawstydzona/y:

hej Kobitki :-):-)
my już po przeprowadzce jest ekstra wreszcie mam czas zjeść śniadanie rano i wypić herbatkę :-D od piątku będe już w sieci i w weekend postaram się was nadrobić bo mam trochę :zawstydzona/y:
z moim akrobatą mamy się o dziwo bardzo dobrze mimo upałów fakt padamy wieczorem o 21 ale nie jest źle, zostało nam 9 tygodni zaczęliśmy szkołę rodzenia i chcae sobie tą piłkę kupić fajna jest :-p
od wczoraj mam w pracy dziewczynę na praktyce aż mi dziwnie jakoś niewiele jeszcze potrafi a wiedza teoretyczna to nie to samo co obcowanie z klientkami ale trzymajcie kciuki :-)

hej Kobitki :-):-)
my już po przeprowadzce jest ekstra wreszcie mam czas zjeść śniadanie rano i wypić herbatkę :-D od piątku będe już w sieci i w weekend postaram się was nadrobić bo mam trochę :zawstydzona/y:
z moim akrobatą mamy się o dziwo bardzo dobrze mimo upałów fakt padamy wieczorem o 21 ale nie jest źle, zostało nam 9 tygodni zaczęliśmy szkołę rodzenia i chcae sobie tą piłkę kupić fajna jest :-p
od wczoraj mam w pracy dziewczynę na praktyce aż mi dziwnie jakoś niewiele jeszcze potrafi a wiedza teoretyczna to nie to samo co obcowanie z klientkami ale trzymajcie kciuki :-)
Clio nie ma to jak na swoim nie??? Wiem cos o tym.... 10 minie miesiąc jak mieszkamy sami, nie sądziłam że czas tak szybko leci :)) Podziwiam Cie że dajesz rade w takie upały.... dzis co prawda troche chłodniej i deszcze zapowiadali ale od jutra znów maja byc upały..... Ja tam mówie że nie bede już nigdy narzekac na upały... Bo tak długo w tym roku czekaliśmy na taka pogode że nie warto narzekać...... Fajna sprawa taka piłka... bardzo pomocna przy skruczach... Jak rodziłam Kube to bardzo mi pomogła przy skurczach co minute... :))

reklama
witam sie z kawka,Giov my jeszcze w uk,do pl.lecimy po koniec lipca,mam na suwaczku.wakcje zapowiadaja sie wesolo,czyt.bieganie po urzedach,bo maz odziedziczyll spadek po rodzicach i na razie byla tylko sprawa w sadzie,a teraz trzeba wszystko poprzepisywac na niego,bo druga czesc dostal kuzyn,wiec chcemy miec wszystko na papierze,zeby potem nie bylo niedomowien,a wiadomo jak w pl.zalatwia sie sprawy urzedowe..masakra,wszedzie kolejki,do tego nikt nic nie wiem i biegasz od pokoju do pokoju..no ale trzeba.za rok mam nadzieje,juz bedzie mieli prawdziwe wakacje,ostatnio przegladalismy i internecie rozne miejsca i mi marzy sie laponia..jak tam jets ladnie,zdrowe powietrze i te domki drewniane,maja swoj klimat.dzieci poczatkowo nie chcilay slyszec,ze mozemy leciec gdzie indziej,bo oni chca do pl.ale jak cora zobaczyla psy haskie i renifery,do tego domek sw.mikolaja,to zmienila zdanie..
clio fajnie,ze juz na swoim..to teraz jestes zona na calych obrotach..i dobrze,mlode malzenstwa ktore sie docieraja,musza mieszkac same,bo w innym razie sa zgrzyty..a ty jak znosisz koncowke ciazy,bo to juz niebawem,a nawet moze na dniach..

Do góry