clio87 gratulacje i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!! Za pewne milo jest miec meza, a juz niebawem rodzina bedzie calkowicie w komplecie. Co do ruchow maluszka, to tak jak mowi Iwonka, maluch jest coraz wiekszy i ma coraz mniej miejsca, wiec to normalne. Za pewne stres zwiazany ze slubem tez mogl miec na to wplyw. Ale jak ruchy zmienily sie gwaltownie (jak wczesniej byl bardziej ruchliwy), to lepiej, zeby lekarz to sprawdzil.. Po co masz sie zadreczac myslami, lekarze od tego sa. U mnie bylo tak, ze moj maly przez cala ciaze bardzo rzadko sie ruszal (naprawde, raz w tygodniu, jednego dnia szalal bardziej i to byl max, a tak to tylko z godzinke dziennie, oczywiscie po kilkanascie minut o kazdej porze, nie ciagiem),wiec wyobraz sobie jak ja sie zadreczalam.. Ostatnie dwa miesiace praktycznie co tydzien bylam w szpitalu sprawdzic czy wszystko jest z nim ok. I choc mnie znali wszyscy i pewnie czasem tez mieli dosc to i tak chodzilam. Pracowalam po wiele godzin dziennie, nie moglam spac, ani jesc, bo mdlilo mnie strasznie, poza tym dopadla mnie infekcja w ciazy, co nie zagrazalo mi, tylko jemu.. Wiec sprawdzalam do chwile. Bylam spokojniejsza. To samo radze i Tobie.
P.S. Przeslicznie wygladalas w dniu slubu!!
Iwonka1985 jak Ignas dzis?? Jesse rosnie.. Niewiele juz spi w dzien, za to bardzo ladnie spi w nocy. Jutro stuknie miesiac. Szkoda tylko ze juz uzaleznil sie od rak i lulania, bo mimo, ze nie spi, to nie umie sie sam soba zajac (tylko czasem), a tak to musi byc w centrum zainteresowania, przy mamusi.. A w lozeczku jest jeden wielki pisk!!
Pozdrawiam Was mamusie.
P.S. Przeslicznie wygladalas w dniu slubu!!
Iwonka1985 jak Ignas dzis?? Jesse rosnie.. Niewiele juz spi w dzien, za to bardzo ladnie spi w nocy. Jutro stuknie miesiac. Szkoda tylko ze juz uzaleznil sie od rak i lulania, bo mimo, ze nie spi, to nie umie sie sam soba zajac (tylko czasem), a tak to musi byc w centrum zainteresowania, przy mamusi.. A w lozeczku jest jeden wielki pisk!!
Pozdrawiam Was mamusie.