reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAM DZIECKO Z WADĄ

reklama
Podobno nie slychac juz szumow w osluchach wiec rokowania dobre.Ale czekamy narazie na nastepne eho.Maly rozwija sie jak najbardziej prawidlowo i wazy 7,800.Ma 4 zeby i 5 sie wlasnie przebija. :)

A dlatego pisalam,ze ciezki opkres mielismy poniewaz moja mama miala wymieniane 2 kregi w kregoslupie i zajmowalam sie jej firma no maluszkami i najsmutniejsze-zmarla znajoma,miala 30 lat byla w 8 miesiacu ciazy i okazalo sie ,ze ma krwiaka na mozgu.Zrobiono cesarke.A pozniej operacje na mozgu.Po 2 dniach zmarla...odeszla :(Dzidzius zyje ma sie dobrze,chociaz to...JAKI TEN SWIAT NIESPRAWIEDLIWY!!!! Nawet sie synkiem nie nacieszyla :mad:

Agnieszka R pisze:
A dlatego pisalam,ze ciezki opkres mielismy poniewaz moja mama miala wymieniane 2 kregi w kregoslupie i zajmowalam sie jej firma no maluszkami i najsmutniejsze-zmarla znajoma,miala 30 lat byla w 8 miesiacu ciazy i okazalo sie ,ze ma krwiaka na mozgu.Zrobiono cesarke.A pozniej operacje na mozgu.Po 2 dniach zmarla...odeszla :(Dzidzius zyje ma sie dobrze,chociaz to...JAKI TEN SWIAT NIESPRAWIEDLIWY!!!! Nawet sie synkiem nie nacieszyla :mad:

strasznie mi przykro z powodu mamy.........

a co do znajomej............poplakalam sie!!!

Agnieszka R pisze:
A dlatego pisalam,ze ciezki opkres mielismy poniewaz moja mama miala wymieniane 2 kregi w kregoslupie i zajmowalam sie jej firma no maluszkami i najsmutniejsze-zmarla znajoma,miala 30 lat byla w 8 miesiacu ciazy i okazalo sie ,ze ma krwiaka na mozgu.Zrobiono cesarke.A pozniej operacje na mozgu.Po 2 dniach zmarla...odeszla :(Dzidzius zyje ma sie dobrze,chociaz to...JAKI TEN SWIAT NIESPRAWIEDLIWY!!!!  Nawet sie synkiem nie nacieszyla :mad:
Agnieszko wszystkiego najlepszego dla Twojej mamy!a i Tobie dużo sily życzę! :-* :-* :-* :-* :-*

A co do Twojej znajomej,to takie niesprawiedliwe,jak dla niej,tak i dla maleństwa...........Boshe,jaka niesprawiedliwość jest na tym Swiecie!!!

Jej tez miala znajomą ktora po porodzie zmarla na guza mózgu, a zrzadzeniem losu jej mąz tez ma guza mozgu po operacji sparalizowalo mu polowe twarzy ale on zyje a ona nie.Ale zrzadzenie losu oboje mieli guza.
A U MNIE NAWET NIEZLE, ALE MODLE SIE ZE IDZIE WIOSNA I MOJA NATALKA MOZE ZACHOROWAC, dzisiaj bylam z nia na szczepieniu przeciw grypie bo moze to jej cos pomoze, ale juz marudzi ze ja głowa boli, martwie sie, a w ogole wczoraj okazalo sie ze ma HELIKOBAKTER PYLORI i czeka nas dluga antybotykoterapia.BOZE JAK COS SIE MA PRZYPLĄTAC TO ZAWSZE DO MOJEJ NIUNI! :mad: :-[

Kara1980 TRZYMAMY KCIUKI ZA WAS I POSYŁAMY WAM :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* NA ODPĘDZENIE ZŁYCH BAKTERI

reklama
no to zaczyna m sie bac w wtorek ide z moją niunia do szpitala ICZMP bo podejrzewają MUKOWISCYDOZE ale ja mam nadzieje ze to nie to bo robiłam juz jej badania na to choróbsko i wyszły ulemne ale podobno trzeba powtórzyć min. 3 razy zeby byc pewnym

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry