reklama
dziękuje Wam serdecznie za miłe słowa
www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec300.htm
pozdrawiam Marta
www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec300.htm
pozdrawiam Marta
Lilka
Fanka BB :)
Marta.............
ja rowniez łącze sie z Tobą kochana....
czuję sie bardzo źle,bo moja kochana Milenka jest urodzona w tym samym dniu co twoj Igorek
i tym bardziej jakos mi to ciąży w sercu i boli
kochana trzymaj sie
bosheee ........................ ['] ['] ['] ['] [']
brak słów..............
w takich sytuacjach zawsze mi sie wydaje ze cokolwiek powiem napisze jest glupie..............
ja rowniez łącze sie z Tobą kochana....
czuję sie bardzo źle,bo moja kochana Milenka jest urodzona w tym samym dniu co twoj Igorek
i tym bardziej jakos mi to ciąży w sercu i boli
kochana trzymaj sie
bosheee ........................ ['] ['] ['] ['] [']
brak słów..............
w takich sytuacjach zawsze mi sie wydaje ze cokolwiek powiem napisze jest glupie..............
Nawet nie próbuję, nie potrafię sobie wyobrazić waszego bólu Martica5
trzymaj się........
Zapalę światełko dla malutkiego Igorka
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
trzymaj się........
Zapalę światełko dla malutkiego Igorka
['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']['][']
AgaR.
Fanka BB :)
Martica ja pisze po 2 dniach od przeczytania tej wiadoosci .Niedalam rady wczesniej poskladac mysli i opanowac trzesacych sie rąk.
Łączę się z Tobą w Bólu.
Życzę Ci wiele,wiele siły aby nadal żyć i odnajdywac piękno i szczeście tego śwata.Mam nadzieje,ze Bóg wynagrodzi Ci ta strate ogromnym szczesciem ktore na pewno przygotowal na pozniej.
Łączę się z Tobą w Bólu.
Życzę Ci wiele,wiele siły aby nadal żyć i odnajdywac piękno i szczeście tego śwata.Mam nadzieje,ze Bóg wynagrodzi Ci ta strate ogromnym szczesciem ktore na pewno przygotowal na pozniej.
słowiczek
mama pisklaczków
(*) (*) (*)
reklama
Podziel się: