reklama
gag
Fanka BB :)
salsera....ja też dolewam bardzo dużo mleczka i powiem ci, że tak bardzo mi smakuje, że chyba juz nigdy nie wróce do normalnej kawy. Mojemu męzowi tez bardzo smakuje i codziennie wieczorem woła,żeby mu zrobić (bo wg niego ja robie najlepszą na świecie kawe inkę...hehehhe....spryciarz ;-)). Widziałam w sklepie tą z magnezem - kupię ją następnym razem :-)
ja robię nawet z Inki latte:-)
ubijam mleczko ekspresem i rozpuszczam Inkę w filizance do espresso i mam swoją ciążową kawkę(z magnezem kupiłam przypadkiem, w smaku nie ma róznicy-wcześniej piłam tą waniliową)
Chociaż na zwykłą skuszę sie czasami, ale to jedną max.
Hm, macie jakiś pomysł na zachciewajkę? bo nie chce mi się nic, a przecież coś trzeba upichcić żeby dzidź miał po czym poszaleć(skubaniec jak nie ma jedzenia, to spi cały czas i czeka i czeka..)
ubijam mleczko ekspresem i rozpuszczam Inkę w filizance do espresso i mam swoją ciążową kawkę(z magnezem kupiłam przypadkiem, w smaku nie ma róznicy-wcześniej piłam tą waniliową)
Chociaż na zwykłą skuszę sie czasami, ale to jedną max.
Hm, macie jakiś pomysł na zachciewajkę? bo nie chce mi się nic, a przecież coś trzeba upichcić żeby dzidź miał po czym poszaleć(skubaniec jak nie ma jedzenia, to spi cały czas i czeka i czeka..)
Ostatnia edycja:
sylwia_
Chcecie sałatkę z kurczakiem wędzonym?
chcemy chcemy :-):-)
zanka07
inka z magnezem, mniam !!! :-)
ja ostatnio miałam smaka na brzoskwinie z puszki i zrobiłam tak:
pokroilam je z ananasem i mandarynkami, zmiksowałam śnieżkę, polałam na owoce i posypałam czekoladą !!!!
Dusiłam się, tak mi smakowało !!!
ja ostatnio miałam smaka na brzoskwinie z puszki i zrobiłam tak:
pokroilam je z ananasem i mandarynkami, zmiksowałam śnieżkę, polałam na owoce i posypałam czekoladą !!!!
Dusiłam się, tak mi smakowało !!!
reklama
Podziel się: