reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

salsera nic ino się cieszyć, ja tam uwielbiam jak mnie o dowód pytają, ale raz w dyskotece tutaj w UK bramkarz przesadził bo uznał że dowód jest pewnie podrobiony bo to niemożliwe i kazał mi drugi dokument pokazać. Mamie też się to podoba jak kiedyś byłyśmy we trzy ja mama i siostra i ja dowodu nie miałam a piwo kupowałyśmy i mama mówi że to ona bierze a babka na to że nie bo pewnie dla sióstr te piwa. Wtedy to się cieszyła jak diabli.

reklama
A mi się woda skończyła i napiłam się soku i mam zgagę. Powoli się zaczyna. Na szczęście szybko przechodzi ale są już rzeczy po których już mnie pali :(

Ja właśnie miewam bliżej końca ciąży, jak flaczki się ściskają :( W ostatnim miesiącu z Paulą miałam po wszystkim i non stop. Nawet po wodzie.

Ale ja nawet najedzona nie jestem. To tylko po soku tak. Ale fakt, że za jakiś czas (może nie wszystkie) docenimy częste jedzenie w małych ilościach bo nam się żołądki pościskają od macicy. I potem człowiek by chciał ale miejsca brak...

oj ja miałam ostatnio po herbacie z cytryną i kanapce z serkiem ... całe szczęście to było jednorazowe bo bym już tylko na wodzie została

reklama
W pierwszej ciąży miałam od początku po pizzy i sokach przecierowych typu kubuś. Potem byo coraz więcej rzeczy po których miałam. Teraz narazie był spokój więc jak zaczyna się teraz dopiero to i tak sukces.

Do góry