reklama
bra00721
Fanka BB :)
a ja dzisiaj kupiłam 3 kg mandarynek ciekawe na ile starczą..
na obiadek pierogi z truskawkami i sosem waniliowym, babskie jedzenie, bo mój ma dzisiaj imprezę firmową
my tez po każdym zakupie mandarynek zastanawialiśmy się, czy starczy na krótko czy na bardzo krótko, więc mąż stwierdził, że nie będziemy sie ograniczać i mamy w domu skrzyneczkę ))mniam mniam )))
ja to normalnie mandarynki też w skrzyneczkach kupuję i to starcza tylko na kilka dni ale dzisiaj z racji nieobecności mojego P kupiłam tylko siateczke i 2 siatki pomarańczy bo są takie korki że mi się przez miasto tylko po mandarynki przeciskać nie chciało a w osiedlowym sklepie to nie mają za ciekawych.
Widze że wszystkie mamy fazę na mandarynki ,mnie mąż też dzisiajzaopatrzył w skrzyneczke!ja wcinam jeszcze sledzie w śmietanie po ostatnich brakach dzisiaj mam zapasy śledzików a na przegryzke haribo nawet mój pies je żuje
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Y
yra245
Gość
ja też uwielbiam mandarynki, ok 2 kg naraz to zero problemu uwielbiam :)
marzena9
Fanka BB :)
Wiecie, chyba ta zima faktycznie nie odpuści za szybko... Na obiad zjadłam kilkanaście pierogów(zawsze wystarcza mi z 7-8) popiłam maślanką i myślałam, że pęknę. Wrócił mój z pracy i zamówiliśmy chińskie - zjadłam, to było po 19. Teraz znów jestem głodna! Mówię Wam, że to na zimę! Przypomniało mi się, że dostałam galaretę od teściowej a ona robi dobrą z taką ilością czochu, że ryj wypala. Więc żegnam Was i idę do lodówki.
Hope
podwójna mama :-)
To wy nadal możecie jeść duże ilości?
Ja dziś upichciłam bigos na Święta, gołąbki (na teraz), nałożyłam sobie kopiec kreta i zmieściłam tylko jednego gołąbka Żołądek mi się kurczy
A z owoców mam fazę na kiwi, smakiem przypominają agrest, wakacje i dzieciństwo
Ja dziś upichciłam bigos na Święta, gołąbki (na teraz), nałożyłam sobie kopiec kreta i zmieściłam tylko jednego gołąbka Żołądek mi się kurczy
A z owoców mam fazę na kiwi, smakiem przypominają agrest, wakacje i dzieciństwo
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj pojadłabym agrest
w pl miałam drzewko na działce , ale je wycięli
a jeść moge srednio , zależy od dnia, dzisiaj nie mogłam wcisnąć 3 paluszków rybnych i 2 łyżek ziemniaków a z tydzięń temu wciągnęłam całą pizzę.. i tak to jest różnie u mnie
w pl miałam drzewko na działce , ale je wycięli
a jeść moge srednio , zależy od dnia, dzisiaj nie mogłam wcisnąć 3 paluszków rybnych i 2 łyżek ziemniaków a z tydzięń temu wciągnęłam całą pizzę.. i tak to jest różnie u mnie
reklama
Podziel się: