reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
ja za to zajadam się owocami kiwi - mój M się śmieje, ze maluszek się urodzi zielony w czarne kropki :-D
kiwi-foto-obraz_500.jpg

A ja dzisiaj prosto od lekarza wpadłam głodna do sklepu i kupiłam śledzie w zalewie octowej-zjadłam prawie cały słoik, a potem przegryzłam wafelkiem Grześki w czekoladzie :)
Żałujcie,że nie widziałyście miny mojego męża :p

Ja właśnie wysłałam mojego do "McDonald's" po chicken mayo dokładnie po 2, bo jeden to tylko by mi żołądek rozdrażnił.

Ostatnia edycja:
Pomelo chyba jedna poczeka właśnie jesteśmy z mężem po kolacji : gofry z bitą śmietaną i polewą toffi!!! Nadal mi język ucieka :-D

Ja dziś w dzień miałam chcicę na gofra i na kebaba,kebaba zjadłam ale budka z goframi którą kojażę jest zamknięta poza sezonem:(

Dziewczyny to nie koniec moich dzisiejszych zachcianek [ale mnie naszło ]
Przed chwilą zeszłam do kuchni i zaczęłam smażyć kawałki wędliny,posypując słodką papryką i przyprawą do kurczaka, położyłam je na chlebek, do tego dodałam kiszoną kapustę i polałam ketchupem. Mniam-rozkosz dla mojego podniebienia :)

Ale jak mój mąż to zobaczył,to kazał zrobić dodatkową porcję i zajadał ze mną :)

reklama
Do góry