reklama
mandrzejczuk
Fanka BB :)
a ja wlasnie lubie bawic sie z obieraniem pomela, tyle obierania a ile radosci potem z jedzenia, chociaz moj maz mnie wkurza, bo ja siedze pol godz obieram a ten sie zakradnie i powyjada te obrane juz
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kurcze pomelo już kilka dni leży i czeka na swoją kolej ;-) ale tym skubaniem mnie zaintrygowałyście i dzisiaj wieczorem jak mąż wróci zabieramy się za niego. ;-)
hihihi ile osób tu zajada się pomelomniam mniam - mój ulubiony owoc na ten czas
Ja jem tak, że obieram sobei spokojnie na cząstki, potem te cząstki obieram z tych białych ochronek - bardzo ładnie schodzą i zostaje sam miąż - bez pryskania w oczka
mniam mnia i sie tym zaaajadam))
Ja jem tak, że obieram sobei spokojnie na cząstki, potem te cząstki obieram z tych białych ochronek - bardzo ładnie schodzą i zostaje sam miąż - bez pryskania w oczka
mniam mnia i sie tym zaaajadam))
reklama
salsera- w Duka są specjalne łyżeczki do jedzenia grejpfrutów- takie ze sciętym czubkiem, jak nóż tylko z ząbkami po obu stronach.Znacznie lepiej się taką łyżeczką wykrawa cząstki i nie pryska tak bardzo.
Co do pomelo, to oczywiście zjadłam już jednego w weekend, ale wolę mandarynki, są bardziej aromatyczne.Mniam
Co do pomelo, to oczywiście zjadłam już jednego w weekend, ale wolę mandarynki, są bardziej aromatyczne.Mniam
Podziel się: