reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

marzena9 -ja też tak mam , dopiero zdążyłam wmusić w siebie połowę kostki twarogu z miodem i actimel,plus soczek bananowy z cytryną.I jestem nawet dumna z siebie:-D mam nadzieję jednak ,że obiad zjem grzecznie.
Na obiad planuje rybkę w cieście i pomidorówkę z czosnkiem i bazylią , bardzo liczę ,że apetyt mi dopisze(czyli się utrzyma).Bo czasami to nawet na herbatę nie mam ochoty:no:
Najgorsze jest to,że nie czuję kompletnie głodu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny bez obawy poczekajcie tydzień dwa, a taki apetyt was dopadnie, że będziecie jadły wszystko co wam w ręce w padnie. Ja też tak miałam że wogóle nie bywałam głodna i na nic nie miałam ochoty ale od niedawna to cały czas jestem głodna i mogę zjeść wszystko (oczywiście po za nabiałem ten jakoś wciąż jest fuj).

ja znowu jem bardzo dużo, ale też mam tak że wszystko mi zbrzydło...
i jak D się pyta co chce jesć to mówię że nic nbo nic nie ma co bym mogła zjeść...
wszystkiego mam dość.. chciałabym coś innego.. ale takiej rzeczy nie ma nigdzie:-p
bo sama nie wiem co to jest co bym chciała.. najważniejsze że nic co w domu i sklepie:-D

Ja mam dziś ochotę na warzywa,wysłałam męża po pomidorki i ogórki. Taka kanapeczka z masełkiem będzie pycha :) Co do nabiału-ja jem tylko serek wiejski,po mleku mi niedobrze. Uwielbiam wszystko co słone i kwaśne oraz pomidorowe :)

reklama
Do góry