reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Aaaaaaa. A ja tak przeszperałam wątek i wpadł mi w oko koktajl truskawkowy. Ślina już mi cieknie niemiłosiernie. Muszę dziś truskawki mrożone zakupić.

Ostatnia edycja:
reklama
racuchy to był hit, jak byłam w ciąży - jeszcze nie wiedziałam, że Zośka się we mnie zagnieździła, a już miałam taką ochotę na racuchy, że musiałam wieczorem lecieć do sklepu po drożdże i zrobić :-D (a nie jadłam już kilka ładnych lat)

Naleśniki mmmm.... reszta mnie już nie rusza, mogę przejść obok mleczka w tubce i nic, zero chęci. Ale naleśniora bym zjadła, nawet z dżemorem. Chociaż wolę z serem.

Halooo czy mozna prosic o te ziemniaczki Hopowe ??? (przepis) ..nie moge sie dogrzebac do niego... :/

Ciasto Marzenowe done! Calkiem calkiem..:p ale sie narobilam i zmeczylam... Ja do pieczenia to tak sobie.. Wole gotowac..
Wczoraj padalam juz na twarz po calym dniu, jeszcze to ciacho...
Ale slodkosci wynagrodzily trudy!
Zrobilam i z kokosem, czekolada gorzka zamiast mleczna do kremu - taka wole - i na tarce, nie w kostki.. Banany tez zmiskowalam zamiast kroic, jakos takie kawalki do kremu nie pasily by.. Masa bardzo dobra. I do srodka tez tylko, a na wierzch pyszna polewa czekoladowa!

My mamy dziś na obiad pieczonego kurczaka i ziemniaki pieczone z musztardą.

Musztarda, czosnek, oliwa, oregano, bazylia, majeranek, słodka lub ostra papryka, sól, pieprz, wymerdać z ziemniakami pokrojonymi na cząstki - łódeczki, piec w 220 stopniach około 40 minut, zajadać :-)

Maja proszę. Na stronie 176 to znalazłam :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry