reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

Hope, a do tego brownie nie dodaje się proszku do pieczenia?

Ja właśnie wcinam makaron z serem.
Tak mi się dzisiaj zachciało, a nie jadłam od niepamiętnych czasów. Zadzwoniłam do mamy, zapytałam o jej prosty przepis i mam teraz na talerzu.
Pycha!

Ostatnia edycja:
reklama
nie lubię ciast czekoladowych , ale brownie uwielbiam :-)
moje wychodzi bardziej mokre niż u hope na zdjęciu
coś takiego:
Brownie!

a co do rogali marcińskich kiedyś były te prawdziwe (jestem z wlkp) z prawdzimwym nadzieniem mokre i ciężkie :-) i pachnące..
a teraz wrzucają odrobine marcepanu z makiem i rodzynkami i niby to to samo...
wielkie gu*(&& suche jak wiór .. przestałam kupowac te rogale :-( a takie były pyszne..n
awet raz ale to dawno z 8 lat temu jak nie więcej może z 10 była któraś tam rocznica intermarche i rozd\wali je za darmo.. oj pamietam jak chodziłam z koleżankamipo kilka razy do sklepu i wyjadałysmy darmowe rogale :-)

szkoda że nie ma już ich u nas i trzeba jeździć do poznania

Jaipur nie zaproszę, na fejsie napisałaś, że nie lubisz :-p:-D

Lwia cały pic polega na tym, że nie ma właśnie dodatku do rośnięcia, ani proszku, ani droższy ani sody;-)

Kamcia myślę, że to jak gęste i puszyste lub kapciate jest ciasto zależy od jajek. Ja dałam bardzo duże jaja, mega ubite. Coś jak na omlet biszkoptowy. I nie miksowałam z czekoladą tylko mieszałam. Także ciasto jest lekkie, rozpływa się w ustach a na samym dnie, czego fotka dokładnie nie oddaje, jest nieco "zakalcowate" ;-)

To Wasze brownie wygląda zakalcowato. A ja ... uwielbiam zakalce!!!

Nie macie serca!

Idę wpaść w depresję.

Albo skoczę do sklepu po chałwę.

DSC05960.jpg zapraszam na ciacho ;) a co! nie będę gorsza, tez piekę ;))))) (czasami) ;))))

bosz dawno nie wchodziłam na ten wątek <swoją drogą nie wiem czemu nie pokazywało mi, że mam w nim nieprzeczytane posty:baffled:> ale teraz weszłam tu i kurcze mam ślinotok ogromniasty i nic słodkiego w domu, idę se z mostu skoczę:-D

reklama
Do góry