reklama
mmmm letnie owoce... marze i snie o nich juz od jakichs hmmm 9 m-cy? a moze nawet i 10! ha
dzis pojadlam znowu truskawek - italiano za 9zeta, ale pol kilo se wzielam a coooo, moze i nie za slodkie ale w kawaleczkach pokrojone z cukrem smietana i jogurtem i tak byly pyszkaaaaaa!;-)
ugotowalam tez botwinke - zupe : wywar z- mlodej marchewki plus seler, pietruszka, botwinka z mlodymi buraczkami, na 2dwóch swiezych skrzydelkach z mlodymi ziemniaczkami i koperkiem zakwaszona dobrze cytryna ,,, mmm mega pychota .. swieze mlode i zdrowe!
...........i spaghetti pelnoziarniste z lubelli (ulubione!) z zielonym groszkiem, cukinią i mloda marchewka w bialym sosie, swieza zielona pietruszka posypane mniammmm
tak mnie dzisiaj wlasnie naszlo!
a teraz zjadlabym to wszystko jeszcze raz - naraz razem ! <glodomor>
dzis pojadlam znowu truskawek - italiano za 9zeta, ale pol kilo se wzielam a coooo, moze i nie za slodkie ale w kawaleczkach pokrojone z cukrem smietana i jogurtem i tak byly pyszkaaaaaa!;-)
ugotowalam tez botwinke - zupe : wywar z- mlodej marchewki plus seler, pietruszka, botwinka z mlodymi buraczkami, na 2dwóch swiezych skrzydelkach z mlodymi ziemniaczkami i koperkiem zakwaszona dobrze cytryna ,,, mmm mega pychota .. swieze mlode i zdrowe!
...........i spaghetti pelnoziarniste z lubelli (ulubione!) z zielonym groszkiem, cukinią i mloda marchewka w bialym sosie, swieza zielona pietruszka posypane mniammmm
tak mnie dzisiaj wlasnie naszlo!
a teraz zjadlabym to wszystko jeszcze raz - naraz razem ! <glodomor>
mmmm ale fajny ten watek !
Mnie to od kilku dni taka ochota naszła.. normalnie na wszystko !! Tylko bym jadła i jadła ! mmmm truskawki ale mi narobiłyscie smaka.. I ta botwinka .. uwielbiam ! Ja dzis na obiad robiłam makaron z brokułami i piersia z kurczaka w sosie czosnkowym.. pozniej zjadłam lody tiramisu i przegryzłam tabliczką czekolady
Jadłabym wszystko i co chwile ! Az mnie to wkurza juz : P
Mnie to od kilku dni taka ochota naszła.. normalnie na wszystko !! Tylko bym jadła i jadła ! mmmm truskawki ale mi narobiłyscie smaka.. I ta botwinka .. uwielbiam ! Ja dzis na obiad robiłam makaron z brokułami i piersia z kurczaka w sosie czosnkowym.. pozniej zjadłam lody tiramisu i przegryzłam tabliczką czekolady
mmmm ale fajny ten watek !
Ja dzis na obiad robiłam makaron z brokułami i piersia z kurczaka w sosie czosnkowym.. pozniej zjadłam lody tiramisu i przegryzłam tabliczką czekolady
Wlasnie do mojego spaghetti tylko tych brokulów mi brakowalo jeszcze, nie mieli na ryneczku no :-(
ale dario twoje z tym kurczaczkiem i sosem czosnk.musialo byc pyszniutkie
mam obsesje jedzeniową... jak ja zasne ? plus kopy po zebrach itpppp itddddddd
persefona
Fanka BB :)
A mi aż się wstyd przyznać... Tak mi się chciało pić dzisiaj,że niczym nie mogłam ugasić pragnienia. I wiecie co pomogło??? Szklanka zimnego piwa
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
persefona piwo na zdrowie
yble by rtylko zaraz nie jechac na porodówke... bo pobiorą krew i wtopa;-)
yble by rtylko zaraz nie jechac na porodówke... bo pobiorą krew i wtopa;-)
Podziel się: