reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
mmmm letnie owoce... marze i snie o nich juz od jakichs hmmm 9 m-cy? a moze nawet i 10! ha
dzis pojadlam znowu truskawek - italiano za 9zeta, ale pol kilo se wzielam a coooo, moze i nie za slodkie ale w kawaleczkach pokrojone z cukrem smietana i jogurtem i tak byly pyszkaaaaaa!;-)

ugotowalam tez botwinke - zupe : wywar z- mlodej marchewki plus seler, pietruszka, botwinka z mlodymi buraczkami, na 2dwóch swiezych skrzydelkach z mlodymi ziemniaczkami i koperkiem zakwaszona dobrze cytryna ,,, mmm mega pychota .. swieze mlode i zdrowe!

...........i spaghetti pelnoziarniste z lubelli (ulubione!) z zielonym groszkiem, cukinią i mloda marchewka w bialym sosie, swieza zielona pietruszka posypane :-D mniammmm

tak mnie dzisiaj wlasnie naszlo!:zawstydzona/y:

a teraz zjadlabym to wszystko jeszcze raz - naraz razem ! <glodomor>

mmmm ale fajny ten watek !
Mnie to od kilku dni taka ochota naszła.. normalnie na wszystko !! Tylko bym jadła i jadła ! mmmm truskawki ale mi narobiłyscie smaka.. I ta botwinka .. uwielbiam ! Ja dzis na obiad robiłam makaron z brokułami i piersia z kurczaka w sosie czosnkowym.. pozniej zjadłam lody tiramisu i przegryzłam tabliczką czekolady :)
Jadłabym wszystko i co chwile ! Az mnie to wkurza juz : P

mmmm ale fajny ten watek !
Ja dzis na obiad robiłam makaron z brokułami i piersia z kurczaka w sosie czosnkowym.. pozniej zjadłam lody tiramisu i przegryzłam tabliczką czekolady :)
Jadłabym wszystko i co chwile ! Az mnie to wkurza juz : P

Wlasnie do mojego spaghetti tylko tych brokulów mi brakowalo jeszcze, nie mieli na ryneczku no :-(
ale dario twoje z tym kurczaczkiem i sosem czosnk.musialo byc pyszniutkie :p
mam obsesje jedzeniową... jak ja zasne ? plus kopy po zebrach itpppp itddddddd

ale o pychotkach piszecie hmmm.... ja wczoraj byłam na miescie pozałatwiac pare spraw przchodziłam koło kebabu i hmmmmm....rozmażyłam się o tortilli ,ehhh.

Właśnie zrobiłam sobie okropne "świństwo" do jedzenia :D Nie jedzcie i nie czytajcie dalej :D

Racuchy drożdżowe z rodzynkami i czekoladą :D:D:D

Ja dzisiaj zaszalałam zrobiłam udka z kurczaka w sobie miodowym z frytkami. Na więcej nie miałam siły ale kurczak jest na dwa dni to jutro coś ekstra do niego dorobię. A teraz czekam na popcorn solony.

A mi aż się wstyd przyznać... Tak mi się chciało pić dzisiaj,że niczym nie mogłam ugasić pragnienia. I wiecie co pomogło??? Szklanka zimnego piwa:zawstydzona/y:

persefona ja tez czasami nie moge sie niczym napić normalnie niczym. I jak juz tak mnie dopadnie to pije Karmi zimne .. mmm.. i od razu lepiej! Karmelkowe albo kawowe .. a w lodowce mam jeszcze malinowe ..

reklama
Do góry