reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

ja wam powiem,, że mnie rozwaliła dziś moja ciotka, która na wszystko ma odpowiedź ;/ na wiadomość, że mała jest drobna stwierdziła, że za mało jem, choć od kilku lat nawet obiadu razem nie jadłyśmy. stwierdziła, że dziennie trzeba jeść 2 jajka, a po porodzie koniecznie pić bawarkę bo bez bawarki to pokarm będzie słaby. stwierdziła też, że podczas karmienia się dużo tyje i ja napewno też przytyję bo trzeba jeść jak najwięcej. matko kochana, jakbym miała taka osobę częściej obok siebie to przysięgam, że bym oszalała!!! już po tej 10 minutowej rozmowie byłam zmęczona ;/ ja jej na to, że bawarki nie znoszę i pić jej nie będę, że są zdrowsze rzeczy, że zamierzam jeść wszystko prócz rzeczy wzdymających i jakoś ucichła, no jak ja nie lubię takich rozmów, kiedy to trzeba starszą osobę do pionu ustawiać ;/////

reklama
haha bra takie ciotki klotki są najgorsze:-)
też mam taką jedną : ostatnio przez fona powiedziałam jej że będę miała ewentualność zzo podczas porodu to mi powiedziała że już nie będę miała takiego kontaktu z dzieckiem ( więzi ) bo nie poczuję do końca tego pięknego bólu :szok: a on spaja matkę i dziecko :szok:
także ja wiem o co kaman z takimi ludźmi...:-)

a broń boże z takimi ludzmi
Bra ciotka dobra jest bawarkę trzeba pić hmmm..... ja nie piję a zalewam się mlekiem aż mi żal wylewać czasami jak nie mam wyparzonych butli
co do jedzenia jeść wszystko bo i tak po pewnym czasie jak bedziemy jadły wkółko to samo to nam wyjdzie bokiem............

zanka słuchaj cioci, cierp, ciesz sie i uśmiechaj w trakcie skurczy, bo to takie piękne ;P ;) a przynajmniej więź z dzieckiem będziesz miała, bo po znieczuleniu to pewnie nie ;))))))) matko jakie to ludzie mają pomysły...

ilonka to co mówią ludzie jest totalnie sprzeczne niejednokrotnie. z jednej strony jeść jeść i jeszcze raz jeść bo pokarm musi być treściwy, a z drugiej nie jedz niczego bo uczulenia, alergie i Bóg wie co jeszcze :)

dziewczyny
a wiecie co z ANIA2009, która jechała wczoraj czy przedwczoraj do szpitala ????
wiem że miała objawy rozpoczynające poród i co?????

edit: o kurde to nie ten temat - sorki :zawstydzona/y:

bra - może z ta bawarką to tak, że masz sobie z własnym mlekiem zrobić - to wtedy znaczy że masz dużo pokarmu jak możesz sobie na takie zbytki pozwolić...

reklama
Do góry