reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

kurde rozmroziłam lody (całe opakowanie)przez przypadek..bo zamiast nabrać do miseczki to wystawiłam i czekały.. zanim się ogarnęłam.
I co ja mam z nimi zrobić? muszę zjeść:-D:-D:-D nie chce ale muszę

reklama
kupiłam ostatnio herbatniki w czekoladzie w lidlu dziś je otworzyłam i jestem zachwycona normalnie pochłonę chyba całe opakowanie polecam są przepyszne czekolada jest deserowa

A ja właśnie pochłonęła m makaron z sosem śmietanowym i mięskiem gyros... Pycha... Aż dziwnie się czuję bo pierwszy dzień dzisiaj gdzie na razie nie ciągnie mnie na słodkie, mam nadzieję że już tak zostanie, za to truskawki i koktail truskawkowy mogłabym pochłaniać na trzy posiłki dziennie...

Ja ostatnio robiłam porządki w swoim zamrażalniku i powywalałam to co już dinozaury pamiętało. Ale znalazłam 3 worki truskawek. Dzisiaj koktajl zrobię :D

pyszne ogóreczki małosolne, wciągam jeden za drugim, niestety już się kończą..
a w piekarniku ciasto na karpatkę się dopieka na babski wieczór

reklama
jaipur nie powinnam czytać twoich postów, bo z reguły napiszesz o czymś co uwielbiam, czego dawno nie jadłam i co najchętniej zjadłabym tu i teraz ;/ pisze o karpatce, jak ja uwielbiam karpatkę i jak ja jestem nieszczęśliwa, że nie mam jej w domu, że mieszkam na 4 piętrze bez windy, więc nie chce mi się schodzić, a nie ma tez nikogo kto by ją przyniósł ;//////////

no już dobrze, dobrze, jutro nadrobię ;))))))

Do góry