reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

styna powiem Ci że mi grill już od kilku dni po głowie chodzi...

tylko musze do pl sklepu jechac po jakąś dobrą kiełbaskę:-D
i bedziemy mogli też się zajadać....:-p

reklama
Kamcia dlatego ja przezornie zawsze kilka kawałków kiełbasy w zamrażarce trzymam właśnie na takiego nagłego grilla, bo potem problem albo nie ma nic dobrego w polskim sklepie, albo nie ma pogody, albo tak jak dzisiaj naszło nas już po 17 dobrze a tutaj w niedzielę wszystko o 16 zamykają i już nic nie kupisz.

mmm kielbaska z grila, karkoweczka, boczus i to wszystko grillowane polane piwkiem mmm...pyszotka, ale zanim ja te cuda zjem to musze czekac przynajmniej do czerwca, bo pogoda raczej nam nie sprzyja

a ja im bliżej wiosny tym większe łaknienie na owoce :) świeże , polskie truskawki, czereśnie, arbuzy, ktore uwielbiam... mniammm grilll też, ale tylko od czasu do czasu, bez szaleństw i najchętniej tylko kiełbaska.

grill- jeszcze dam radę- jakoś nie szaleję za daniami z "typowego grilla" chociaż dobra kiełbaską i chlebem nie pogardzę:)
Ale bra z tym przypominaniem owoców to wyzwalasz we mnie mordercze instynkty:-D latem odżywiam się głównie "świeżyzną" i tęsknie za tym cała zimę

A ja wczoraj znów zaciągłam męża na lody:zawstydzona/y:Nigdy w życiu zimą lodów nie jadłam,a teraz mnie tak ciągnie..:tak:
A tak poza tym to też uwielbiam zieleninę i czasem pichcę sałatki wszelkiego rodzaju. Ale nie mogę doczekać sie swojej sałaty i pomidorów z ogródka - zupełnie inny smak:-p

reklama
sałatki jak najbardziej :) jemy niemal codziennie na kolację, przeróżne lekkie wariacje :) pycha :) zazdroszczę warzyw z wlasnego ogrodka, my musimy zdawac sie na kupne

Do góry