reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
akurat kupiłam mozarellę więc wypróbuję przepis na rybkę
wogóle to wkońcy w polskim skolepie doczekałam się zimnych nóżek...
mniaaam
jak tylko weszłam do sklepu to juz je zauważyłam i pierwsze co to po nie pobiegłam były 4 opakowania... oczywiście kupiłam wszystkie i już 1 zjadłam całe
wogóle to wkońcy w polskim skolepie doczekałam się zimnych nóżek...
mniaaam
jak tylko weszłam do sklepu to juz je zauważyłam i pierwsze co to po nie pobiegłam były 4 opakowania... oczywiście kupiłam wszystkie i już 1 zjadłam całe
A moim obiadem to tylko się P objadł bo mi nie wiem o się stało ale po dwóch kęsach jajka tak mnie zmuliło, myślałam że w kibelku wyląduję i niestety nie mogłam jeść, ale kwaśne mleko wypiłam. Tak sobie myślę może mój organizm się w ten sposób bronił przed tym jajkiem skoro mam białko podwyższone, co prawda nie dużo ale jednak.
_Roszpunka_
a ja właśńie moje zimne nózki|(z octem) popiłam monte drink.. no i przegryzłam lodem migdałowym
mandrzejczuk
Fanka BB :)
no to ja wczoraj znowu dalam po bandzie bylam u mamusi i opierdzielilam taka tlusciutka goloneczke z sosikiem i opiekanymi kartofelkami mniam palce lizac tylko cala noc baki walilam
a na dzisiejszy obiad mam zero pomyslu...moze cos z makaronem uchechłam...
a na dzisiejszy obiad mam zero pomyslu...moze cos z makaronem uchechłam...
adiaps
Fanka BB :)
U mnie też post więc na obiad naleśniki z nadzieniem szpinakowo-twarożkowym!
Kamcia - nie zemdliło Cię?!
Wiecie co, jak czasami czytam na co macie ochotę albo co możecie zjeść i nic Wam po tym nie jest, to zazdroszczę. U mnie zero zachcianek itd.... a myślałam, że jak będę w ciąży to będę mogła bezkarnie się objadac itd a tu nic, nawet apatytu większego nie mam Pierwsze 4 miesiące to w ogóle żyłam tylko na wodzie i suchych bułkach ... buuuu to nie fair
Kamcia - nie zemdliło Cię?!
Wiecie co, jak czasami czytam na co macie ochotę albo co możecie zjeść i nic Wam po tym nie jest, to zazdroszczę. U mnie zero zachcianek itd.... a myślałam, że jak będę w ciąży to będę mogła bezkarnie się objadac itd a tu nic, nawet apatytu większego nie mam Pierwsze 4 miesiące to w ogóle żyłam tylko na wodzie i suchych bułkach ... buuuu to nie fair
reklama
_Roszpunka_
adiaps
była pyszna kolacja
na koniec jeszcze poszłam sobie popić helenką hihihi
dzisiaj też już czekam aż mała mi zaśnie.. i bęe pałaszować kolejne zimne nóżki...
wogóle zna ktoś jakiś dobry przepis żebym mogła sobie sama zrobić??
nigdy nie robiłam a u nas są drogie strasznie...:-(
za 4 małe miseczki dałam 10euro...
a jakbym sama sobie narobiła to miałabym jedzonka a jedzonka :-)
była pyszna kolacja
na koniec jeszcze poszłam sobie popić helenką hihihi
dzisiaj też już czekam aż mała mi zaśnie.. i bęe pałaszować kolejne zimne nóżki...
wogóle zna ktoś jakiś dobry przepis żebym mogła sobie sama zrobić??
nigdy nie robiłam a u nas są drogie strasznie...:-(
za 4 małe miseczki dałam 10euro...
a jakbym sama sobie narobiła to miałabym jedzonka a jedzonka :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: