reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
akurat kupiłam mozarellę więc wypróbuję przepis na rybkę :)

wogóle to wkońcy w polskim skolepie doczekałam się zimnych nóżek...
mniaaam
jak tylko weszłam do sklepu to juz je zauważyłam i pierwsze co to po nie pobiegłam:-D były 4 opakowania... oczywiście kupiłam wszystkie i już 1 zjadłam:-p całe:-D

A moim obiadem to tylko się P objadł bo mi nie wiem o się stało ale po dwóch kęsach jajka tak mnie zmuliło, myślałam że w kibelku wyląduję i niestety nie mogłam jeść, ale kwaśne mleko wypiłam. Tak sobie myślę może mój organizm się w ten sposób bronił przed tym jajkiem skoro mam białko podwyższone, co prawda nie dużo ale jednak.

no to ja wczoraj znowu dalam po bandzie bylam u mamusi i opierdzielilam taka tlusciutka goloneczke z sosikiem i opiekanymi kartofelkami mniam palce lizac tylko cala noc baki walilam :-D
a na dzisiejszy obiad mam zero pomyslu...moze cos z makaronem uchechłam...

Ja wczoraj robiłam małe roladki schabowe z serem i papryką konserwową i wyszły bardzo dobre. NA szczęście jeszcze zostały na dziś.

U mnie też post więc na obiad naleśniki z nadzieniem szpinakowo-twarożkowym!
Kamcia - nie zemdliło Cię?!

Wiecie co, jak czasami czytam na co macie ochotę albo co możecie zjeść i nic Wam po tym nie jest, to zazdroszczę. U mnie zero zachcianek itd.... a myślałam, że jak będę w ciąży to będę mogła bezkarnie się objadac itd a tu nic, nawet apatytu większego nie mam :( Pierwsze 4 miesiące to w ogóle żyłam tylko na wodzie i suchych bułkach ... buuuu to nie fair :)

reklama
adiaps :no::-D
była pyszna kolacja :-p
na koniec jeszcze poszłam sobie popić helenką:-D hihihi
dzisiaj też już czekam aż mała mi zaśnie.. i bęe pałaszować kolejne zimne nóżki...

wogóle zna ktoś jakiś dobry przepis żebym mogła sobie sama zrobić??
nigdy nie robiłam a u nas są drogie strasznie...:-(
za 4 małe miseczki dałam 10euro...

a jakbym sama sobie narobiła to miałabym jedzonka a jedzonka :-)

Ostatnia edycja:
Do góry