reklama
persefona
Fanka BB :)
patyczku też kiedyś robiłam to ciasto z kaszy manny. Tylko,że zamiast drugiej warstwy herbatników kładłam jakieś owoce-najlepiej łuskane wiśnie i zalewałam galaretką. Wtedy nie było takie max słodkie
A co do tłustego czwartku - czekam na pączki teściowej. Ona pyszne robi,cała rodzinka męża się zjeżdża. Ja uwielbiam takie gorące jeszcze (jak mam apetyt to ze 3 wciągnę)
A co do tłustego czwartku - czekam na pączki teściowej. Ona pyszne robi,cała rodzinka męża się zjeżdża. Ja uwielbiam takie gorące jeszcze (jak mam apetyt to ze 3 wciągnę)
My dziś z M zrobiliśmy pyszny bigosik z grzybkami suszonymi, a teraz czekam aż urośnie mi ciasto na racuszki z jabłkami i zaraz będę smażyć....
A na tłusty czwartek może namówię mamusię żeby zrobiła pączki albo faworki....
A na tłusty czwartek może namówię mamusię żeby zrobiła pączki albo faworki....
bra00721
Fanka BB :)
postanowiłam, że od dziś zdrowo sie odżywiam ... i mam nadzieję, że na "dziś" się nie skończy ;/ ... no dobra, skończy sie napewno na śniadanko mleko z płatkami owsianymi zmieszanymi z płatkami zbożowymi i suszonymi owocami , na drugie śniadanko zamiast słodyczy jak to codziennie bywa dwie kromeczki kruchego, pełnoziarnistego pieczywka z wędlinka i ogórkiem kiszonym nie mam póki co pomysłu na obiad...
a ja nie mogę jeść żadnej rybki, śmierdzi mi każda- zawsze próbuje od męża jak sobie zamówi w knajpie, nawet paluszki rybne mi śmierdzą.Moje dziecko nie będzie mądre
dzisiaj mam obiad "panieński" mąż nadrabia zaległości, więc zje w pracy. Pewnie wyciągnę jakieś warzywka mrożone i pyzy z owocami,ale nie mam pomysłu jeszcze
dzisiaj mam obiad "panieński" mąż nadrabia zaległości, więc zje w pracy. Pewnie wyciągnę jakieś warzywka mrożone i pyzy z owocami,ale nie mam pomysłu jeszcze
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja też nie mam pomysłu na obiad dla siebie , mąż zaraz do pracy , mała ma obiad uszykowany ,.. a ja...
nie mam siły nic robić , nie mam chęci nic jeść...
yhhhh umrę z głodu:-(
nie mam siły nic robić , nie mam chęci nic jeść...
yhhhh umrę z głodu:-(
Podziel się: