reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Matusia- mój przepis na naleśniki wygląda tak :
1,5 szkl mąki , 3 jajka , 1 szkl mleka , 1szkl wody gazowanej, 1łyżka oleju do tego wszytskiego jeszcze szczypta soli i łyżeczka cukru a wodę gazowaną dodaje na samym końcu i delikatnie już mieszam a tak wszystko mikserem
Styna- cieszę się że się udało i jesteś zadowolona
1,5 szkl mąki , 3 jajka , 1 szkl mleka , 1szkl wody gazowanej, 1łyżka oleju do tego wszytskiego jeszcze szczypta soli i łyżeczka cukru a wodę gazowaną dodaje na samym końcu i delikatnie już mieszam a tak wszystko mikserem
Styna- cieszę się że się udało i jesteś zadowolona
lepidoptera
Fanka BB :)
A ja się właśnie objadam wczorajszymi muffinkami marchewkowymi mniam, palce lizać
a na obiad dziś zapiekanka z tortellini, pieczarek, żółtego sera i sosu grzybowego, hmm już się nie mogę doczekać, zaraz wstawiam do pieca.
a na obiad dziś zapiekanka z tortellini, pieczarek, żółtego sera i sosu grzybowego, hmm już się nie mogę doczekać, zaraz wstawiam do pieca.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
u mnie na obiad bitki w sosie winnym
a na kolacje zro bione ciacho
a na kolacje zro bione ciacho
mandrzejczuk
Fanka BB :)
hehe pewnie nie wyszedl taki jak trzeba no i zawinil
a ja slepa kura robiac karkowke w sosie ketchupowym zamiast dac 40dag ketchupu dalam 40g i stoje przy tym piekarniku i dumam czemu ten sos nie jest gesty i ciemny tylko rzadki i pomaranczowy ale mimo wszystko smaczne bylo
2 blachy rogalikow tez juz stygna i czekaja na zjedzenie, a ja w miedzyczasie wcinam rolade lodowa z biedronki. Aj ta walentynkowa rozpusta
a ja slepa kura robiac karkowke w sosie ketchupowym zamiast dac 40dag ketchupu dalam 40g i stoje przy tym piekarniku i dumam czemu ten sos nie jest gesty i ciemny tylko rzadki i pomaranczowy ale mimo wszystko smaczne bylo
2 blachy rogalikow tez juz stygna i czekaja na zjedzenie, a ja w miedzyczasie wcinam rolade lodowa z biedronki. Aj ta walentynkowa rozpusta
reklama
hehe pewnie nie wyszedl taki jak trzeba no i zawinil
HAHA czyli to nie tylko ja mam ten problem, ostatnio robiłam ciasto drożdżowe w przepisie było 50 dag drożdży, a ja na paczce miałam 5 gram i uznałam, że to to samo i potem się zastanawiałam dlaczego nie ma zapachu i niewyrośnięte.
Podziel się: