reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
chyba zaraz zrobię nalesniki
Kamcia o tej porze chce Ci się smażyć, podziwiam ale ty i tak po nocach tu siedzisz wiec będziesz miała co zajadać
A ja dziś tylko kluski na parze sobie wsunełam z masełkiem. A żurek to już czeka w kolejce , po gołąbkach za które się biorę jutro z rana bo chodzą za mna od kilku dni mniam mniam
A ja dziś tylko kluski na parze sobie wsunełam z masełkiem. A żurek to już czeka w kolejce , po gołąbkach za które się biorę jutro z rana bo chodzą za mna od kilku dni mniam mniam
_Roszpunka_
ee to chwila moment,...
usmażyłam no i wcinam z dżemem truskawkowo-jabłkowym
usmażyłam no i wcinam z dżemem truskawkowo-jabłkowym
sylwia_
Fanka BB :)
a ja mam grzanki z ziolami i pomidorem w piekarniku
gag
Fanka BB :)
a ja zaraz wezmę sie za smażenie kotlecików mielonych....a do tego może fryteczki zrobie....hmmmm????
a wogóle to musze utuczyć mojego męża....bo on chudnie w tej ciąży!!! ale nie dziwota, skoro ja wyjadam 3/4 przygotrowanej dla nas kolacji ;-)
wczoraj weszłam na wage i jakos dziwnie wskazywała.....mój maż zerknął i od razu skomentował,ze juz duzo! zaczęlam sie tłumaczyć, że to przez nadmiar ciuchów, które miałam na sobie ;-) ale przejęłam sie i postanowiłam,ze od dzis będe odzywiac sie rozsądnie dla dwojga, a nie jesć za dwoje......no ale co ja mam zrobic skoro mi sie chce kotlecika z tłustymi fryteczkami....:-(
a wogóle to musze utuczyć mojego męża....bo on chudnie w tej ciąży!!! ale nie dziwota, skoro ja wyjadam 3/4 przygotrowanej dla nas kolacji ;-)
wczoraj weszłam na wage i jakos dziwnie wskazywała.....mój maż zerknął i od razu skomentował,ze juz duzo! zaczęlam sie tłumaczyć, że to przez nadmiar ciuchów, które miałam na sobie ;-) ale przejęłam sie i postanowiłam,ze od dzis będe odzywiac sie rozsądnie dla dwojga, a nie jesć za dwoje......no ale co ja mam zrobic skoro mi sie chce kotlecika z tłustymi fryteczkami....:-(
_Roszpunka_
haha ja się obiadłam w czoraj żurkiem i naleśnikami.. mój D oczywiście też, po czym mu się jakoś niedobrze zro biło i obejmował kibelek stwierdzając że przez te moje ciążowe mixy mu się niedobrze zrobiło i więcej nie będzie jadł żurku z kiełbasa a do tego naleśników;-)
reklama
Podziel się: