reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam apetyt....przepisy dla mam karmiących i nie tylko :)

reklama
Kamcia o tej porze chce Ci się smażyć, podziwiam ale ty i tak po nocach tu siedzisz wiec będziesz miała co zajadać
A ja dziś tylko kluski na parze sobie wsunełam z masełkiem. A żurek to już czeka w kolejce ;), po gołąbkach za które się biorę jutro z rana bo chodzą za mna od kilku dni mniam mniam

Ja dzisiaj w pracy nabrałam ochoty na żurek z kiełbaską i jajkiem więc jutro rano ugotuję na śniadanko, bo teraz już zmęczona jestem.

a ja zaraz wezmę sie za smażenie kotlecików mielonych....a do tego może fryteczki zrobie....hmmmm????
a wogóle to musze utuczyć mojego męża....bo on chudnie w tej ciąży!!!:szok: ale nie dziwota, skoro ja wyjadam 3/4 przygotrowanej dla nas kolacji ;-)
wczoraj weszłam na wage i jakos dziwnie wskazywała.....mój maż zerknął i od razu skomentował,ze juz duzo! :szok: zaczęlam sie tłumaczyć, że to przez nadmiar ciuchów, które miałam na sobie ;-) ale przejęłam sie i postanowiłam,ze od dzis będe odzywiac sie rozsądnie dla dwojga, a nie jesć za dwoje......no ale co ja mam zrobic skoro mi sie chce kotlecika z tłustymi fryteczkami....:-(

haha ja się obiadłam w czoraj żurkiem i naleśnikami.. mój D oczywiście też, po czym mu się jakoś niedobrze zro biło i obejmował kibelek stwierdzając że przez te moje ciążowe mixy mu się niedobrze zrobiło:-D:-D:-D i więcej nie będzie jadł żurku z kiełbasa a do tego naleśników;-)

reklama
Do góry