reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
heh styna sorki ... ale musiałam sie pochwalić czego się najadłam... hehe
jolek , no ja już mam doła ze sie obiadłam ciastami i wszystkim i hamburgera mojego nie miałam już gdzie wcisnąć , a u nas w mieście takie pyszne robią... yhhhhh
jolek , no ja już mam doła ze sie obiadłam ciastami i wszystkim i hamburgera mojego nie miałam już gdzie wcisnąć , a u nas w mieście takie pyszne robią... yhhhhh
_Roszpunka_
no własnie myslłąma , ale się w bagazu by nie mieścił bo już miałam przeważający a taki hamburger z dodatkami u nas waży ponad 2 kg.. wiem bo kiedyś mama mi przywoziła na wynos na zimno kupiła hihih
_Roszpunka_
kamcia to co ma w sobie ten hamburger-gigant? mniammm
no właśnie wszystko i wszystko takie pyszne... mniaaaami
i sosiki pyszne,.. no jeszcze w pl nigdzie takich pysznych nie jadłam:-)
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Kamcia - zabije za tego hamburgera - dawaj adres ! :-)
marzena9
Fanka BB :)
My swego czasu na takie mega hamburgery do Gliwic jeździliśmy.
A ja mam dzisiaj dobry obiad (chociaż raczej kolację). Naszło mnie na roladki schabowe z mozarellą i kaparami z sosem serowym, do tego mizeria i pure. Jak się postaram to na dwa dni wyjdzie bo schabu kupiłam ponad kilo
A ja mam dzisiaj dobry obiad (chociaż raczej kolację). Naszło mnie na roladki schabowe z mozarellą i kaparami z sosem serowym, do tego mizeria i pure. Jak się postaram to na dwa dni wyjdzie bo schabu kupiłam ponad kilo
U mnie dziś na obiadek były pieczone udka z kurczaka, ryż i do tego świeży kalafiorek gotowany i polany masełkiem z bułeczką.... Pycha.... Na szczęście udek zostało jeszcze na jutro, to zrobię tylko do tego ziemniaczki pieczone i wymyślę jakąś suróweczkę bo kalafiora zjedliśmy całego...
reklama
_Roszpunka_
a u mnie dziś żurek:-)
Podziel się: