Kochana trzymaj się dzielnie.
Za to ja muszę sie oszczędzać bo kiepsko u mnie z szyjka. Dr wczoraj na wizycie powiedział oby wytrzymała jeszcze chociaż 4 tygodnie.Ja jestem w 33tc
Trzymam kciuki [emoji1307]
A dostałaś jakieś leki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana trzymaj się dzielnie.
Za to ja muszę sie oszczędzać bo kiepsko u mnie z szyjka. Dr wczoraj na wizycie powiedział oby wytrzymała jeszcze chociaż 4 tygodnie.Ja jestem w 33tc
e się starają i czasu nie mają.@SocPat też się właśnie zastanawiam co tu taka cisza.Zagladam tu codziennie ale wszystkie jakies milczące. Wszystkie w zimowy sen zapadly
Witaj.Trzymam kciuki [emoji1307]
A dostałaś jakieś leki?
Witaj.
Nie nic nie dostałam mam brać nospe w razie czego i się bardzo oszczędzać więc sie stosuje choć nie jest to proste.I jak coś by die zaczęło dziać mam jechać do szpitala.
No to wybaczamy im ta ciszę niech przyniosą nam same dobre wieści.Trzymam.kciuki u rąk i nógWszystki
e się starają i czasu nie mają.
Dziękuję.zaciskam mocno nogiTrzymam mocno lez wiec jak najwiecej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie zapadłam tylko jakoś optymista przy tych pogodach umiera i nie chce się pisać, no bo o czym?@SocPat też się właśnie zastanawiam co tu taka cisza.Zagladam tu codziennie ale wszystkie jakies milczące. Wszystkie w zimowy sen zapadly
Moze Mikołaj wszystkim starający coś przyniesie.No to wybaczamy im ta ciszę niech przyniosą nam same dobre wieści.Trzymam.kciuki u rąk i nóg
U mnie tez bez zmian. Wciąż czekamy na moment żeby zacząć się starać. Na razie u nas armagedon z chorobami [emoji33]
Ostatnio mojemu dwulatkowi spuchło jądro i wylądowaliśmy w szpitalu, ściągnęli trochę płynu i czekamy na operacje [emoji17]
Niestety mamy infekcje która wyklucza operacje w tym momencie.
Zdrowiejcie kochani i wielkie kciuki za małego. BĘDZIE dobrze bo musi.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom