Ojejku bardzo mi przykro Kochana... bardzo...Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Beattris
Zaangażowana w BB
O matko [emoji27] ogromnie mi przykro... [emoji22] współczuję Ci z całego serca. I przytulam mocno...Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
wisna
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro Sercem jestem z Tobą.Tak mialam luteine i acard i juz po wszystkim kolejna porazka[emoji25]
Hej Dziewczyny ...
piszę.. bo myślę i myślę... że PIĘKNIE JEST SIĘ WSPIERAĆ... mimo niepowodzeń... mamy je większe lub mniejsze, bardziej lub mniej bolesne, niektóre niepowodzenia potwierdzają możliwość..a to tez sukces ... i dopóki jeszcze są jakieś szanse i chęci WALCZMY RAZEM Mało nas tu ..Szkoda.
Ja często tu zaglądam z nadzieją , ze coś poczytam o każdej z Was. To daje mi siłę , że nie tylko ja zmagam się co miesiąc z nadzieją i porażką ..walczę z myślami czy dać sobie spokój..czy jednak jeszcze powalczyć.
Jest wiosna...postanowiłam zawalczyć...choć jestem rozbita wewnętrznie...
Ale słońce..wiatr we włosach..uśmiech an twarzy ... organizm się budzi do "życia"...to kto wie
piszę.. bo myślę i myślę... że PIĘKNIE JEST SIĘ WSPIERAĆ... mimo niepowodzeń... mamy je większe lub mniejsze, bardziej lub mniej bolesne, niektóre niepowodzenia potwierdzają możliwość..a to tez sukces ... i dopóki jeszcze są jakieś szanse i chęci WALCZMY RAZEM Mało nas tu ..Szkoda.
Ja często tu zaglądam z nadzieją , ze coś poczytam o każdej z Was. To daje mi siłę , że nie tylko ja zmagam się co miesiąc z nadzieją i porażką ..walczę z myślami czy dać sobie spokój..czy jednak jeszcze powalczyć.
Jest wiosna...postanowiłam zawalczyć...choć jestem rozbita wewnętrznie...
Ale słońce..wiatr we włosach..uśmiech an twarzy ... organizm się budzi do "życia"...to kto wie
Ansure masz racje kazde niepowodzenie boli[emoji25] kazda proba nieudana tez boli[emoji20] ...i tak naprawde nie ma dobrej recepty ani slow ktore będą w stanie kogokolwiek pocieszyc ale jest nowy dzien nowy miesiac nowa nadzieja i wsparcie tutaj na forum i naprawde to jest ważne [emoji6]wczoraj rano ryczalam razem z mężem i myslalam że to juz koniec starań ale dzisiaj sie obudzilam i pomyślałam co mnie nie zabije to mnie wzmocni a poza tym ja nie należę do osób ktore sie poddają [emoji6]
Dziewczyny trzymam za was wszystkie bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dziewczyny trzymam za was wszystkie bardzo mocno [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ansure masz racje kazde niepowodzenie boli[emoji25] kazda proba nieudana tez boli[emoji20] ...i tak naprawde nie ma dobrej recepty ani slow ktore będą w stanie kogokolwiek pocieszyc ale jest nowy dzien nowy miesiac nowa nadzieja i wsparcie tutaj na forum i naprawde to jest ważne [emoji6]wczoraj rano ryczalam razem z mężem i myslalam że to juz koniec starań ale dzisiaj sie obudzilam i pomyślałam co mnie nie zabije to mnie wzmocni a poza tym ja nie należę do osób ktore sie poddają [emoji6]
Przykro mi bardzo !
Wierze i tak ze sie uda .tymcxasem moze jakies badania pod kontem Czemu poronilas.... genetyka ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja robilam badania genetyczne i problem jest u mnie ale od pozytywnego testu wlaczam lekarstwa i tak bylo teraz poprostu pecherzyk był i cialko żółte i niestety dalej się nie rozwinął: (Przykro mi bardzo !
Wierze i tak ze sie uda .tymcxasem moze jakies badania pod kontem Czemu poronilas.... genetyka ...
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Kochana ja robilam badania genetyczne i problem jest u mnie ale od pozytywnego testu wlaczam lekarstwa i tak bylo teraz poprostu pecherzyk był i cialko żółte i niestety dalej się nie rozwinął: (
Kurcze Ale byla ciaza!!!! Pewnie nastepnym razem zechce zostac
Oby tak było i chcialabym zeby więcej z was moglo sie pochwalić pozytywnym testem juz niedlugo[emoji110][emoji110] [emoji8]wracam do miovarian jak tylko przestane krwawić [emoji110][emoji6]Kurcze Ale byla ciaza!!!! Pewnie nastepnym razem zechce zostac
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Oby tak było i chcialabym zeby więcej z was moglo sie pochwalić pozytywnym testem juz niedlugo[emoji110][emoji110] [emoji8]wracam do miovarian jak tylko przestane krwawić [emoji110][emoji6]
A to jak Sue bierze ten mrovarian? Bo jeszzze czekam na dostawe:/
Podziel się: