reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Pijesz codziennie rano i wieczorem az do pozytywnego testu ;)

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny :) Ja miałam nadzieję, że ten cykl będzie właśnie tym... jak niejedna z nas ;). Zwłaszcza, ze jak byłam u lekarza w 17dc okazało się , że jest OVU i zagoniłam M do "pracy" ;). Spodziewałam się, że @ się przesunie (zazwyczaj OVU mam w 12 DC) i tak też się stało. Aczkolwiek te 4 dni po terminie (mam cykl z reguły 24 dc) dawało mi nadzieję. A jednak...przyszła @. Teraz zacznę cykl z cleo ...ale tak od 10-12 dnia. Mam iść w tym czasie do mojego gin.
Mam różne wahania nastrojów ..ale skoro InezkaK walczy dalej..to ja też ..będę ..:) W sumie wiem, ze muszę się wyluzować... poddać się pogodzie :)
Ps.
Trochę boję się kuracji z cleo ..bo ponoć się tyje..a ja i tak mam skłonności do tycia :)

Hej Dziewczyny :) Ja miałam nadzieję, że ten cykl będzie właśnie tym... jak niejedna z nas ;). Zwłaszcza, ze jak byłam u lekarza w 17dc okazało się , że jest OVU i zagoniłam M do "pracy" ;). Spodziewałam się, że @ się przesunie (zazwyczaj OVU mam w 12 DC) i tak też się stało. Aczkolwiek te 4 dni po terminie (mam cykl z reguły 24 dc) dawało mi nadzieję. A jednak...przyszła @. Teraz zacznę cykl z cleo ...ale tak od 10-12 dnia. Mam iść w tym czasie do mojego gin.
Mam różne wahania nastrojów ..ale skoro InezkaK walczy dalej..to ja też ..będę ..:) W sumie wiem, ze muszę się wyluzować... poddać się pogodzie :)
Ps.
Trochę boję się kuracji z cleo ..bo ponoć się tyje..a ja i tak mam skłonności do tycia :)

Nie tylko inezka Ja tez chce!!!! Biore mrovarian a co to te cleo?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na innym forum czytalam ze dziewczyny biora jakieś tabletki donga albo pija wiesiołka jeszcze ale to od ktoregos dnia cyklu dopiero

Na innym forum czytalam ze dziewczyny biora jakieś tabletki donga albo pija wiesiołka jeszcze ale to od ktoregos dnia cyklu dopiero

Znalazlam dokl ze swansona dong quai sie nazywaja,pojde dzus do ziolowego sklepu zapytac

Nie tylko inezka Ja tez chce!!!! Biore mrovarian a co to te cleo?

To w zasadzie CLO ... Clostilbegyt na wspomaganie OVU.
Tych leków jest dużo: akard, folik, wit D4000, miovarian , luttagen, eurythox (muszę zacząć od nowa) , jeszcze mam ten na obniżenie prolaktyny, ..ech.... przeraża mnie to trochę !

reklama
Do góry