reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Pijesz codziennie rano i wieczorem az do pozytywnego testu
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
No Ale jak mam okres to nie ? Bo ty czekasz.....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej Dziewczyny Ja miałam nadzieję, że ten cykl będzie właśnie tym... jak niejedna z nas . Zwłaszcza, ze jak byłam u lekarza w 17dc okazało się , że jest OVU i zagoniłam M do "pracy" . Spodziewałam się, że @ się przesunie (zazwyczaj OVU mam w 12 DC) i tak też się stało. Aczkolwiek te 4 dni po terminie (mam cykl z reguły 24 dc) dawało mi nadzieję. A jednak...przyszła @. Teraz zacznę cykl z cleo ...ale tak od 10-12 dnia. Mam iść w tym czasie do mojego gin.
Mam różne wahania nastrojów ..ale skoro InezkaK walczy dalej..to ja też ..będę .. W sumie wiem, ze muszę się wyluzować... poddać się pogodzie
Ps.
Trochę boję się kuracji z cleo ..bo ponoć się tyje..a ja i tak mam skłonności do tycia
Mam różne wahania nastrojów ..ale skoro InezkaK walczy dalej..to ja też ..będę .. W sumie wiem, ze muszę się wyluzować... poddać się pogodzie
Ps.
Trochę boję się kuracji z cleo ..bo ponoć się tyje..a ja i tak mam skłonności do tycia
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hej Dziewczyny Ja miałam nadzieję, że ten cykl będzie właśnie tym... jak niejedna z nas . Zwłaszcza, ze jak byłam u lekarza w 17dc okazało się , że jest OVU i zagoniłam M do "pracy" . Spodziewałam się, że @ się przesunie (zazwyczaj OVU mam w 12 DC) i tak też się stało. Aczkolwiek te 4 dni po terminie (mam cykl z reguły 24 dc) dawało mi nadzieję. A jednak...przyszła @. Teraz zacznę cykl z cleo ...ale tak od 10-12 dnia. Mam iść w tym czasie do mojego gin.
Ps.
Nie tylko inezka Ja tez chce!!!! Biore mrovarian a co to te cleo?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Na innym forum czytalam ze dziewczyny biora jakieś tabletki donga albo pija wiesiołka jeszcze ale to od ktoregos dnia cyklu dopiero
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Znalazlam dokl ze swansona dong quai sie nazywaja,pojde dzus do ziolowego sklepu zapytac
Nie tylko inezka Ja tez chce!!!! Biore mrovarian a co to te cleo?
To w zasadzie CLO ... Clostilbegyt na wspomaganie OVU.
Tych leków jest dużo: akard, folik, wit D4000, miovarian , luttagen, eurythox (muszę zacząć od nowa) , jeszcze mam ten na obniżenie prolaktyny, ..ech.... przeraża mnie to trochę !
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja nie moge tego brac bo karmie Ale kupie
Link do: SWANSON Dong Quai Dzięgiel Chiński 530 mg 100 kapsułek - SUPLEMENT DIETY Wiesiołek
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Link do: SWANSON Dong Quai Dzięgiel Chiński 530 mg 100 kapsułek - SUPLEMENT DIETY Wiesiołek
Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Podziel się: