reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mam 40 lat i co z tego

Hej czekam na drugi wynik beta hcg i jezeli przyrasta to jestem umowiona z moim gin po zwolnienie a tak za dwa tygodnie mam sie umowic na wizyte zeby bilo juz serduszko .Pijcie dziewczyny miovarian [emoji4]trzymam za was kciuki

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi nie pomoże bo problem jest meski...
A tak w ogóle-gratulacje![emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka, byłam wczoraj u lekarza... i okazało się, że w 17DC miałam ładny pęcherzyk.. no i jak lekarz zalecił ... wzięłam M w obroty ;)
Ogólnie..mam cykl 24D... i OVU powinnam mieć w połowie. Niestety przy wariujących hormonach..fazy cykli się zmieniają :o. Dostałam lek na obniżenie prolaktyny, który mam brać od niedzieli i kontynuować luttagen (też od niedzieli). A jak nic nie wyjdzie w tym cyklu.. to wchodzimy z CLEO.

Sama już nie wiem... te leki mnie przerażają.
Jeszcze euthyrox....
Noż staram..się..staram :)

Hejka, byłam wczoraj u lekarza... i okazało się, że w 17DC miałam ładny pęcherzyk.. no i jak lekarz zalecił ... wzięłam M w obroty ;)
Ogólnie..mam cykl 24D... i OVU powinnam mieć w połowie. Niestety przy wariujących hormonach..fazy cykli się zmieniają :o. Dostałam lek na obniżenie prolaktyny, który mam brać od niedzieli i kontynuować luttagen (też od niedzieli). A jak nic nie wyjdzie w tym cyklu.. to wchodzimy z CLEO.

Sama już nie wiem... te leki mnie przerażają.
Jeszcze euthyrox....
Noż staram..się..staram :)

Levothyroxine to jak euthyrox bralam cala ciaze bo lepi tsh miec okolo 2 nie wyzej a mi skakalo do 3.4 :-/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oj strasznie cicho się u nas zrobiło ? Tak działacie ?

:)
Ja już po daniach płodnych. Ale nie wiem czy owu była...po raz pierwszy jej nie czułam i śluz płodny był tylko w 10 dc a potem jakoś znikł albo schował się głęboko. Było mokro ale inaczej niż zawsze...coś tam podziałaliśmy ale się nie nastawiam.

Weekend minął bardzo towarzysko i %[emoji6]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry