Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Hope gratulacje
Ja odliczam 8 tygodni i porodowka[emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powodzenia szybko minieHope gratulacje
Trzymamy kciuki...już niedługo I Ty będziesz tuliła swojego synka.Hope gratulacje
Trzymamy kciuki...już niedługo I Ty będziesz tuliła swojego synka.
U mnie masz jak w banku. Trzymam[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Trzymajcie tez za sn bo przy cc Nicole niewiem jak bede nosic przy sn lepi mi bylo![emoji110][emoji110][emoji110]
Co u Was?Cześć staruszki Przynoszę Wam trochę wiosny.
15 kwietnia (2 tygodnie przed terminem) o 11:30 odeszły mi wody (morze wód) i po zmaganiach na porodówce, o 18:10 urodziłam synka. 53 cm i 3200 waga.
Jesteśmy w domu, malutki rośnie, jestem zakochana w nim po uszy. Co prawda po porodzie powiedziałam nigdy więcej ale teraz chciałabym chrupać takie maleństwo bez końca. To najlepszy facet, jakiego w życiu znam, choć trochę konusowaty
Absolutnie na nic nie czuję się za stara, pytano mnie na porodówce czy to moje pierwsze dziecko i nikt nigdy nie dał mi odczuć, że za późno.
Dopóki są siły i środki.
Jak się czujesz kochana?A to juz nie pamietam cie[emoji38][emoji38]
Po porodzie 6 mscy zaszlam ponownie
Bardzo sie cieszymy
Corka ma braciszka termin Zobacz załącznik 848177 czerwiec
No ja to bede zasypana pudrem I cycusiem
[emoji23][emoji23]ale razem beda rosnac bawic sie
Jak się czujesz kochana?